bu giroud nerdeyse almeida kadar yeteneksiz bi adam ama senelerdir arsenal de ve fransada oynuyo anlam?yorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterStan?u ne ya
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe neymis abicim bariz gol sansindaki kural ?
Hayir ilk anlatigi degisikligide anlatamadi dogru duzgun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe neymis abicim bariz gol sansindaki kural ?
Ilk anlattigi neydi peki ; onuda cozedim. Baska biseyle meskuldum tam dinleyemedim ama onuda cok kotu anlatti sanirim.
Kirmizi gorurse vs
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe neymis abicim bariz gol sansindaki kural ?
1: ceza sahasi disinda bariz gol sansi varken faul olursa = kirmizi kart
2: ceza sahasi icinde bariz gol sansi varken zamanlama hatasindan faul = penalti sari
3: ceza sahasi icinde bariz gol sansini engellemek icin yapilan haraket (mesela arkadan cekme, itme, indirme veya cizgide elle mudahele) = penalti kirmizi
Yorum Yap
-
Aslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbenzema niye yok sakat m? ?
Yorum Yap
Yorum Yap