Cucu kontrayi kesti fircayi yedi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Euro 2016 - Ba?ar?lar T?RK?YE
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHadi izlanda. Zengin et beni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugun az attim. Suprize kactim. Macar izlamda kazanir. 20 usd attim.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbi?ey sorcam ulusal tak?mlara g?nderdi?imiz oyunculardan kl?p olarak para al?yor muyuz sanki bi ara b?yle bi muhabet vard? ?
aman neyse bo?ver benim kafa gitmi?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHadi izlanda. Zengin et beni
70% penalti veya kirmizi olabilir sonucta cuneyt show yapmayi sever
Yorum Yap
-
Aslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbi?ey sorcam ulusal tak?mlara g?nderdi?imiz oyunculardan kl?p olarak para al?yor muyuz sanki bi ara b?yle bi muhabet vard? ?
aman neyse bo?ver benim kafa gitmi?
Hollanda bayernin saglik raporunu dinlemeyip sakat robbeni fit diyerek dunya sampiyonasina cagirip ignelerle ozel fizyoterapilerle falan oynatti robbenin sakatligi daha da kotulesti o yuzden bayern baya kizmisti hatta o yuzden hollanda ve bayern hazirlik maci bile yapti
Ama kulupler sampiyonaya gonderdikleri futbolcular icin para aliyor uefa veya fifadan, biz yanilmiyorsam 6 futbolcu gonderdik ve 6 futbolcu icin 1-2 milyon euro arasi para aliriz turnuva sonrasi
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHadi izlanda. Zengin et beni
70% penalti veya kirmizi olabilir sonucta cuneyt show yapmayi sever
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQ7 yok ama Ronaldo hi? yok..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQ7 yok ama Ronaldo hi? yok..
nanik iti de vurabilece?i en k?t? yere vurdu.
Yorum Yap
Yorum Yap