Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEren vurdu kaleci iyi ??kard?, ofsayt? bozan glik miydi?
ben de ?yle g?rd?m. hem de baya k?t? bozdu
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWenger bu adama o kadar para verdiyse kesinlikle bunam?? olmal?. Penalt? i?in demiyorum ama turnuva boyunca s?n?kt?. Elinde Ramsey,willshere gibi adalar var ald??? adama bak.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?talya'n?n ?spanya'ya kar?? ?ans? en az %60.
Bir kere adamlar do?ru futbol oynuyor. ?kincisi gruptan ??kan herhangi bir ?talya finale kadar y?r?yebilir. ???nc?s? ve en ?nemlisi adamlar?n t?m kadro halinde kenetlenmi? oldu?unu net bir ?ekilde g?rebiliyorsun.
Tabiki bu futbol; ama ?spanya kar??s?nda ?talya favoridir.
?talya'n?n, ?spanya kar??s?nda favori oldu?u bir d?nya yok malesef.
Benim bu turnuva genelinde izledi?im ?talya ?spanya'y? eler.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWenger bu adama o kadar para verdiyse kesinlikle bunam?? olmal?. Penalt? i?in demiyorum ama turnuva boyunca s?n?kt?. Elinde Ramsey,willshere gibi adalar var ald??? adama bak.
Yorum Yap
-
Aslı O?uz Ayan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersu 2 tak?ma da ceza versinler futboldan so?uttu adamlar
General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterquaresma yine yedek ba?l?yor
Yorum Yap
Yorum Yap