.gif)
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
20 Dakika izledim.
Arda Sahan?n patronu. Fatih Terim'in adam? i?te. Topu al?yor, sakl?yor. R?dvan da aferin o?lum diyor. Oyunu yava?lat?yor, geri pas yap?yor vs. Yaz?k.
O?uzhan ve Cenk'in aya??na top geldi?i anda tekte topu ??kar?yorlar, nitekim verka?ta da Hakan vurdu kaleciden d?nd?.
Hakan Frikikten att? ?imdi, iyi oldu bu.
Bir yorum yaz:
-
Bu Arda'n?n kendini rockstar,superstar zanneden tav?rlar?yla i?imiz zor hakikaten.
Oooo gole bak.Ast? vallaha.
Bir yorum yaz:
-
5 li orta saha ile ??k?p her topu havadan ba?latmak neyin Kafas? acaba.. Bi pas yaparak ??kmay? deneyin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek tak?ld???m sinir oldu?um nokta bu Ozan Tufan.Arkada? ge?en sezon eyvallah felan da bu sezon balon oldu?u anla??ld? bu arkada??n kendi tak?m?nda forma bulam?yor ama Milli tak?m da 11'de ya ??ld?r?yorum.Hakl? ama adamlar. Ben de olsam Iniesta Ozan ve Xavi Sel?uk'un yerine Ozzy'yi oynatmam. Hele ki milli forma alt?nda bug?ne kadar 45 gole imza atm?? Yunus varken Cenk'i oynatmak... Tabi lan manyak m?s?n?
Evet, ben de oturdum bu herifleri izledim bo? dersimde....
Bir yorum yaz:
-
sel?uk, arda, hakan ve ozan tufan?n k?s?r ortasaha oyunu o?uzhan? k??ede oynamaya itiyor resmen
Bir yorum yaz:
-
1. Gokhanin kanat otobana dondu. Golu de ordan yedik.
2.Arda kendini kahraman gibi gordugunden ayaginda topu cok tutuyor.Oyunun hizini da kesiyor.
3.Cenk ile Ozi bu duragan futbola alisik degiller.
4.Ozan ile Selcuk ayni tip adamlar.Hic bir farklari yok.1 kisi eksik oynatiyorlar resmen.
Bir yorum yaz:
-
Gokhan gonul bizden uzak olsun orta sahada topal olmayinca otoban oluyor onun kanadi bugun butun ataklarda eslik etti rakip oyuncuya
Bir yorum yaz:
-
Turkuaz formay? ben be?endim ama kaleci formas?n? hi? be?enmedim
Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Giray Guvercin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArda takimi bu kadar gererse bole bok gibi oynariz.
Ama aya??nda fazla top tutuyor.
Bir yorum yaz:
-
Tek tak?ld???m sinir oldu?um nokta bu Ozan Tufan.Arkada? ge?en sezon eyvallah felan da bu sezon balon oldu?u anla??ld? bu arkada??n kendi tak?m?nda forma bulam?yor ama Milli tak?m da 11'de ya ??ld?r?yorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Giray Guvercin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArda takimi bu kadar gererse bole bok gibi oynariz.
Ama aya??nda fazla top tutuyor.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: