Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Formalar neden hep sortun i?inde milli tak?mda acaba. Taktikmi ba?ka biseymi anlamadim
Bir yorum yaz:
-
Yahu illa ?apkadan tav?an ??karacaklar. Bu formalar ne ya yemin ediyom i?rendim resmen. 2008'de de nefret etmi?tim. K?rm?z? - Beyaz ?ok mu zor?
Bir yorum yaz:
-
InsAllah Kerim erken girer
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Orada yazm?yor ama Thomas M?ller de olabilirAslı Ak?n Keske tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEuro 2016'da gol kral? kim olur anketi; http://polt.io/jB4
?steyen Cenk'e, isteyen Gomez'e y?klensin..gif)
Bir yorum yaz:
-
Zafercim sen sus ve Burak'?nkini yalamaya devam et en iyisi!!Aslı M?rsel Ho?boy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabah sabah yine sinir oldum.
Hayat?ndaki en b?y?k ba?ar?s? fb yedek kl?besinde ??r?mek olan Zafer biryol " Avrupa ?ampiyonas?nda Burak oynamazsa i?imiz zor. 2 gol atm?? adam?n arkas?ndan konu?mak olmaz ama Cenk'le bu i? olmaz " demi? .
Hay Allah'?m sen sab?r ver...
Kudurun lan!
Bir yorum yaz:
-
Euro 2016'da gol kral? kim olur anketi; http://polt.io/jB4
?steyen Cenk'e, isteyen Gomez'e y?klensin.
Bir yorum yaz:
-
ahahaha Burak, Cenk'ten daha m? iyiymi?.Aslı M?rsel Ho?boy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabah sabah yine sinir oldum.
Hayat?ndaki en b?y?k ba?ar?s? fb yedek kl?besinde ??r?mek olan Zafer biryol " Avrupa ?ampiyonas?nda Burak oynamazsa i?imiz zor. 2 gol atm?? adam?n arkas?ndan konu?mak olmaz ama Cenk'le bu i? olmaz " demi? .
Kudurun lan!
Bir yorum yaz:
-
Sabah sabah yine sinir oldum.
Kudurun lan!
Bir yorum yaz:
-
Umarim Kerim Avusturya ma?inda 60-70 dakika s?re alir, Volkan Sen Isve? ma?inda oynadi sira bizim Kerimde.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: