Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
??k?ş
X
-
Efesi destekliyorum elesinler ?u yunanlar? ama kaybetcez gibi zorlaya zorlaya yeti?iyoruz adamlara
-
Basketbol haketen ?ok heyecanl? bir spor.. Kesinlikle yat?r?m yap?lmal?.. Vodafone sponsor olsa ya..
Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .
Bir yorum yaz:
-
Faulden sonra s?re bitiyor, hakem olacak ?erefsizler faul? iptal ediyor, olacak i? de?il..
Bir yorum yaz:
-
Haydi be Efes. (Yine abuk sabuk kaybedip, orada ?nde g?t?r?p g?t?r?p son ?eyrekte yenilerek 3-2 kaybedeklerini d???nsem de)
Bir yorum yaz:
-
Efes olympiakos maci baslayali 1 dk olmadi kan govdeyi goturecek gibi duruyor
Bir yorum yaz:
-
Maalesef dedi?im gibi oldu. Arada ?ok net kalite fark? vard?.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfb 3-1 ge?er 3-0 bile olabilir. Arada siklet fark? var.
Olimpi ve CSKA dan birisinin vurmas? hemen hemen kesinken son hafta olanlarla Pana geldi. ?ans i?te..
Bir yorum yaz:
-
efeste olympiakosu deplasmanda yendi onlarda seriyi 1-1 le istanbula ta??d?lar.
final fourda 3 t?rk tak?m? olma ihtimali var ama ben efesle da?kaya g?venmiyorum.
kesin burdaki ma?lardan birini kaybedip son ma?ta da deplasmana giderler orda da kaybederler.
Bir yorum yaz:
-
da?ka r.madrid'i deplasmanda yendi. seri 1-1. final-four'a kal?rlarsa ?a??rmam.
Bir yorum yaz:
-
Efes de da?ka da elensinler. F4'e kal?p gider fb ile e?le?irler kafadan finali garanti olur fb'nin. Hi? gerek yok. Hatta 3-0 la elensinler fazla yormas?nlar rakiplerini.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Efes, Efes gibi. ?a??rt?c? bir durum yok.
Da?ka iyi gidiyor ?u an.
Bir yorum yaz:
-
fb 3-1 ge?er 3-0 bile olabilir. Arada siklet fark? var.
Olimpi ve CSKA dan birisinin vurmas? hemen hemen kesinken son hafta olanlarla Pana geldi. ?ans i?te..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: