Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
??k?ş
X
-
Pana - Fb serisi daha ?ok ?eye gebe bir seri. Fb dar rotasyonuyla her ge?en ma? biraz daha y?pran?p biraz daha diren? kaybedecek. Seri 1-1 olursa son ma?a kadar gider.
-
obradovic ger?ekten ?ok efsane ko?. her sene paralar? sa??p hi? bir ba?ar? kazanam?yorlard? bu bisk?vispor obra'y? getirmek ak?llar?na geldi tarih de?i?ti.
Bir yorum yaz:
-
Ba?l??a bak : T?rk basketbolunun zaferi...
Ger?ekte ise... 40 dakika boyunca -?akma T?rk Bobby hari?- bir tane T?rk basketbolcu s?re almad?.
Futbolda... Yabanc? s?n?rlamas? gelsin, yoksa milli tak?m olumsuz etkileniyor. Esas gerek?e; taraftar bize y?r?yor...
Basketbolda... Yabanc? s?n?rlamas?n?n olmamas? ne iyi di mi ? Bak ne g?zel tak?m kazan?yor, biz arada kayn?yoruz...
Bir yorum yaz:
-
Fb Avrupa'n?n en zor deplasmanlar?ndan birinde k???k ?apl? bir mucize yaratt? d?n ak?am. Ge?en sene k?l pay? ka??rd?klar? kupan?n en b?y?k fovorisiler bu sene...
Ama bu tak?mda (ko? da dahil) niye hi? T?rk yok? Milli tak?m?m?z geriye gidiy?r ama... De?il mi? Yav?ak s?r?leri sizi!!!
Bir yorum yaz:
-
Trt sporda barcelona cska maci var daha ilk ceyrekte barca tarihi fark yemis durumda. 4-29 ilk ceyrek skoru.
Bir yorum yaz:
-
Dixon iti gene üçlükle maç aldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
ülker arenada çizgiye en yakın oturan gerizekalılara acayip kuruluyorum ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hayat?mda daha gerizekal?ca bir yenilgi g?rmemi?tim Efes.
Tebrikler.
Sinirliyim.
Bir yorum yaz:
-
Aferin Efes.
Aynen devam diyece?im ama rakip her zaman bu kediler gibi olmaz.
Bir yorum yaz:
-
?ok fark var. Bamberg her sene vites art?rarak iyi bir Eurolig tak?m? oldu bu s?re?te. O zamanlar yolun ba??ndalard?.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbiz EL'de oynarken Brosse'yi her iki ma?ta da yenmi?tik. Tabi o zamanki kadro kalitesi ile ?imdiki ayn? m? bilemiyorum.
Bir yorum yaz:
-
biz EL'de oynarken Brosse'yi her iki ma?ta da yenmi?tik. Tabi o zamanki kadro kalitesi ile ?imdiki ayn? m? bilemiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Ataman rezil oluyor EL'de. Ligde de yar? final g?rmeleri bile zor nu gidi?le. Yak?nda ?utlarlar ??nk? istifa etmemekte direniyor.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: