Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
??k?ş
X
-
Efes. Olympiakos mac? var ligtv 3 de.. Bizim basketbol tak?m? neden bu kadar geridi yahu.. Yat?r?m yap?ls?n bir zahmet.. Zevkli spor
Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .
Bir yorum yaz:
-
Eziklerin muhtemel ?ampiyonlu?u bizim ?ampiyonlu?u ilan etti?imiz haftaya denk gelmesin, ba?ka bir?ey istemiyorum. Senin de Allah cezan? versin Efes gibi...
Bir yorum yaz:
-
Spanoulis'in sahada varolu?u Efes'den b?y?k i? yap?yor. Zaman?nda da Diamantidis ?ok yapt? bunu bizim tak?mlara. Yunan basket tanr?s? anas?n? sat?y?m abi.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSpanoulis gebermeden bunlar? elemek haram..
Bir yorum yaz:
-
Spanoulis tek basina aldi ikinci yariyi. Efes bu mantalite ile bi 10 sene daha final four goremez.
Bir yorum yaz:
-
Basketbol seyretmeyi unutmu?uz yaw. Leverkusen - Schalke 04 ma??na d?nd?m. Futbolcular?n topu ellerine almas?n? bekliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Efese iyi oluyor inat etti adam birle?miyor her sene onca paray? ??pe at?yor, arkasinda taraftar g?c? olmadan ba?ar?l? olma ?ans? yok Efes'in ... B? yere kadar.
Bir yorum yaz:
-
Efes ger?ekten berbat h?cum eden bir tak?m hani pirede nas?l ma? al?nd? ona ?a??rd?m ben bombo? adamlarla dolu tak?m perasovi?in hi? bir etkisi yok tak?ma bu oyuncu profiliyle efes final4 a kalmas? basketbol mucizesi olur onu yapabilecek tek adamda kar?? tak?mda spanoulis
Bir yorum yaz:
-
?ampiyonlar liginde banvit finale ??kt?. Yani ?u kupay? alamad?k ya
Bir yorum yaz:
-
inan?lmaz tarafl? hakemler
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: