Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Euroleague l 2015-2016 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Serhat Bayat
    yanıtladı
    Yaz? tura at??? oyunu olsa kaybetsin fener desteklemem

Bir yorum yaz:

• Ertan Sarıkaya
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Benim anlamad???m konu ?u baskette feneri destekliyorsan?z futbolda da destekleyin neden orada desteklemiyorsunuz ki

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
    Ben yar?n futbolda feneri destekleyece?im. Par?ala Fener 3.l???n? cincondan geri al
    Gen?lerbirli?imiz bu vahim iddialara izin vermez

Bir yorum yaz:

• Mustafa Ozkan
    yanıtladı
    Obra ve oyuncular? sayg?y? hak ediyor. ?st?ndeki forman?n bir ?nemi yok. A Y koltu?unu sa?lamla?t?rd? en ?ok buna sevindim.

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Euroleague l 2015-2016 Sezonu

Yaa zamaninda dandik de olsa ufak bi butce dahi ayirinca baskani federasyona adaylikla ugrasan baskansiz bir camia olarak 4 kupayi ayni senede aldik.
    O yildan sonra bu isin avrupada cidden cok kolay oldugunu biraz butce yratip iyi bi hoca getirince en gec 3 senede basarinin kacinilmaz oldugunuda nettir.
    Basketbol topu denen seyle 2 sene once tanisan trabzon bile avrupada basitte olsa bi kupada final oynayabiliyosa siz hesap edin.
    Sporda basari onemlidir eyvallah da hani 2 hafta sonra futbol transferi konusacaklar sezona haylallerle baslayip kasimda yine basket seyircisi olucaklar.
    O yuzden bu ulkedeki futbol disi herhangi bir basariya sevinen taraftarlarin pekde samimi oldugunu dusunmuyorum

Ayrica euroleague denen organizasyonun spora bi katkisi oldugunuda dusunmuyorum basariya degilde butce ekonomiye yani paraya gore takim alan bir spor organizasyonu olabilirmi golf mu bu ? F1 mi ?
    4 kupa aldigimiz sene zorla aldilar bizi bu turnuvaya bole bi spor turnuvasi mi olur?

Dusunun sampiyonlar liginde inter milan valencia falan hala butceleri var diye cagiriliyor sampiyonnolan leichester'a sen gelme diyip manu'yu cagiriyolar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    En son düzenleyen Huseyin Kurt; 22-05-2017, 02:36.

Bir yorum yaz:

• Kadri Bayhaner
    yanıtladı
    Tebrik ederiz.

Bir yorum yaz:

• Sercan Mert Pulurlu
    yanıtladı
    Aslı Tayfun Yazgan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    T?rk spor tarihinin en b?y?k ba?ar?s? imi?...

?lkemizde ger?ekten bir fb ??mar?kl??? var. D?nya ???nc?l??? ile bir uefa kupas? ba?ar?s? var.

bizi ge?elim de as?l geselileri kudurtacak bu ??mar?klar.. bizim euroleaguemiz sizin uefan?z? d?ver muhabbeti [emoji38]
    ?s o sene ?lden gelmi?ti, ?lden geldiginde toplam ka? takimla devamnedildi uefaya tam hatirlamiyorum ama heralde favori olarak son yada sondan 1 ?nceki takim falan olarak gosterilmi?tir. fakat ?lkere bakar isek, bu ko?la bu kadroyla bu b?t?eyle ?ampiyonluk elbette ba?ari ama, anormal olaganustu inanilmaz bir durum olmasa gerek. heralde sene ba?? zaten favori 2.yada 3. takimdir max... onun di?inda organizasyon TRde olmasa idi bence sampiyon olamazdi, 2001 avrupa sampiyonasi ve 2010 dunya sampiyonasi ?rnekleri ortada, gazla baya iyi gidiyoruz..

MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Tardu Ercan
    yanıtladı
    Herkes g?sterdi?i kadar sayg? g?r?r
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  18556170_10155393167777235_1708401044384237431_n.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  38.4 KB

Bir yorum yaz:

• Mehmet Yasar Goynuk
    yanıtladı

?lkemizde ger?ekten bir fb ??mar?kl??? var. D?nya ???nc?l??? ile bir uefa kupas? ba?ar?s? var.
    En b?y?k ba?ar? bir altyap? mucizesiyle Kora?'? alan Efes Pilsen'in ba?ar?s?d?r.

Bir yorum yaz:

• Tayfun Yazgan
    yanıtladı

bizi ge?elim de as?l geselileri kudurtacak bu ??mar?klar.. bizim euroleaguemiz sizin uefan?z? d?ver muhabbeti

Bir yorum yaz:

• Fuat Seymen
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Feyyaz Taskiran
    yanıtladı
    Sevinmedim, ?z?lmedim de.
    ?ok zarar ettiler, zaten bor?ta bir kul?p i?in de?er mi? Bilemiyorum, zaten Euroleague'nin sponsorlar?n?n da ?o?u T?rk.
    CSKA d???nda en y?ksek b?t?eyle ?ampiyon olmak, finalde de onlarla oynamadan. Ba?ar? m?, tabii ki ba?ar? ama yar?n ?b?r g?n biz de kural?m, biz de al?r?z. Zaten git gide b?t?eler k?s?l?yor. CSKA ve Fenerbah?e d???nda ciddi bir tak?m yoktu. ?yi oyuncular da NBA'e gidiyor do?al olarak.

Avrupa Basketbolu ??k??te, zaten kapal? bir turnuva. ?ampiyon olsan da giremiyorsun ya da l?tfedersen giriyorsun. Pek ciddiye alm?yorum o y?zden.
    Seneye 2-3 takviyeyle Kar??yaka'daki gibi al?r ko? kupay? ellerinden olur biter.

Bir yorum yaz:

• Sercan Mert Pulurlu
    yanıtladı
    Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ekpe udoh da masallah boyle adam uzun zamandir gormedim.
    Fb seneye de alsin euroligi gitgide basket takimi moduna geciyolar
    En yak?n? bizdeki bonsuydu o ekibide doyamadan kaybettik
    2-3 takviye ile bizde o tak?mla baya basarili olurduk
    malum ?ah?s sa?olsun!!!

Bir yorum yaz:

• Halil Nuri Yurdakul
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ekpe udoh da masallah boyle adam uzun zamandir gormedim.
    Fb seneye de alsin euroligi gitgide basket takimi moduna geciyolar
    En yak?n? bizdeki bonsuydu o ekibide doyamadan kaybettik
    2-3 takviye ile bizde o tak?mla baya basarili olurduk

Bir yorum yaz:

• Doğuhan Bahadır Kulle
    yanıtladı
    ?ok aptal taraftarlar? var bunu hepimiz g?r?yoruz zaten ama tak?m olarak hak ettikleri ?ampiyonlu?u ald?lar. Do?ruya do?ru ?ok iyi tak?m Fenerbah?e basketbolda, bence forzA olarak tebrik mesaj? yay?nlanmal?.

SM-G930F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Çetin Karademiroğlu
    yanıtladı
    Obradovic ?ok b?y?k bir komutan ya. Ger?ekten hakettiler ama. Tebrik ederim. Dar?s? ba??m?za in?allah.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X