.gif)
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimsenin kimseyi asip kestigi yok.
frikik disinda adam gibi sutumuz yok, resmen gsli baliyla yendik hatta kazakistan bile 2009den sonra ilk kez galip geldigi icin direk gidiyoruz.
akliselim her insan balla fransaya gittigimizi bilir
Bir yorum yaz:
-
Toreye kadar terimin sa?mal??? konusulmali ..bildi?in ufak bir mucize yasandi ,biz turnavada da enterasan sonu?lar alabiliriz (iyi y?nde)
Bir yorum yaz:
-
kimsenin kimseyi asip kestigi yok.
frikik disinda adam gibi sutumuz yok, resmen gsli baliyla yendik hatta kazakistan bile 2009den sonra ilk kez galip geldigi icin direk gidiyoruz.
akliselim her insan balla fransaya gittigimizi bilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ulas Karasu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAz once saygi durusu sirasinda yasananlari gordum, sevincim kursagimda kaldi..
Bir yorum yaz:
-
?ok abartmay?n. adama yumruk kafa g?z dalmadan 4 ma? ve ?st? ceza az olur. t?re en fazla 2 ma? ceza al?r...
Bir yorum yaz:
-
Adem Uyan?k
Bende fatura g?khan t?reye kesilmesin play-off oynayal?m diye letonyan?n gol atmas?n? istedim.yazd?m da zaten.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ulas Karasu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAz once saygi durusu sirasinda yasananlari gordum, sevincim kursagimda kaldi..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence 2 den fazla yer tore.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Serdar Aziz ?ok begendim ,hic s?r?tm?yor bizde olsa ?ok rahat oynardi
Bir yorum yaz:
-
Az once saygi durusu sirasinda yasananlari gordum, sevincim kursagimda kaldi..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOguzhan, Cenk, Olcay kenardan T?re yi getirdi sevinc gosterileri olan orta sahaya.
Bir yorum yaz:
-
?nsallah 2 ma?tan fazla ceza vermezler ,tekrar izledim fena Allahtan adama birsey olmadi..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ihsan Andan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaz? arkada?lar?n Letonyan?n gol atmas?n?
beklemesi ?ok ilgin? bir?ey
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKazakistan letonyayi yenecek ?ekler bize yenilecek sonra deplasmanda Hollanda y? yenecek biz Hollanda y? yenecegiz yine biz pozisyon bulamadan 10 kisi son dakikada gol atacagiz bu arada ?spanya Ukrayna y? deplasmanda yenecek . menajerlikte olsa hadi lan diyip oyunu silerim
?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: