Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - ?zlanda (1-0)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    Aslı Erkan Cavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Tore mental olarak 15 sene gerisin .
    Cok firin ekmek yemen lazim cok.
    Bu konuda baya eksik duzeltecek gibi de durmuyor

Bir yorum yaz:

• Necmettin Firat Ozkan
    yanıtladı
    T?re de ak?ll? olsun.. daha s?k? sar?ls?n BJK formas?na.. var?n? yo?unu ortaya koysun, ?ampiyonluk kupas?n? asist kral? olarak kald?rs?n ki onu ?a??rmamaktan t?rs?ts?n f.terim'i.. bir daha da yapmas?n b?yle garip hareketler.. hele bizim ma?larda asla yapmas?n.

Bir yorum yaz:

• Metin Sayan
    yanıtladı
    Oguzhan, Cenk, Olcay kenardan T?re yi getirdi sevinc gosterileri olan orta sahaya.

Bir yorum yaz:

• Mertcan Karacan
    yanıtladı
    Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    biz izlanda'y?, kazakistan letonya'y? yenerse direk gidiyormu?uz heralde
    2. olas?l??a %0.01 ihtimal bile vermiyorum
    beyler vurmay?n ben demedim mi %99,99 kazaklar yener diye

Bir yorum yaz:

• Ihsan Andan
    yanıtladı
    Aslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Baz? arkada?lar?n Letonyan?n gol atmas?n?
    beklemesi ?ok ilgin? bir?ey
    bizim 10 ki?i kald?g?m?zdan gol atacag?m?z? d???nm?yordum olay g?khan t?reye patlamas?n diye letonyan?n gol atma ihtimalini ben bile gecirdim i?imden

Bir yorum yaz:

• Kemal Erce Avaroglu
    yanıtladı
    Kazakistan letonyayi yenecek ?ekler bize yenilecek sonra deplasmanda Hollanda y? yenecek biz Hollanda y? yenecegiz yine biz pozisyon bulamadan 10 kisi son dakikada gol atacagiz bu arada ?spanya Ukrayna y? deplasmanda yenecek . menajerlikte olsa hadi lan diyip oyunu silerim

?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!

Bir yorum yaz:

• Metin Sayan
    yanıtladı
    Mac sonu sevinc goruntulerinde de yok T?re, haliylen. Turnuvadan sonra iyi pazarlayabilirdik.

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bence 2 den fazla yer tore.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ?yle olursa ?a??rmaz muhtemelen kadroya...

Bir yorum yaz:

• Adem Uyanik
    yanıtladı
    Baz? arkada?lar?n Letonyan?n gol atmas?n?
    beklemesi ?ok ilgin? bir?ey

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    ulan t?re belki de?erini 8-10 milyon art?raca??n yerde en az 2 ma? olmayacaks?n. adam?n aya??n? k?r?yordu bir de nerdeyse ne gerek var. ceza turnuvaya gidince iptal oluyor gibi bir sa?mal?k da olamaz hi? duymad?m adam k?rm?z? g?rm?? cezas?z m? kalacak

Bir yorum yaz:

• Aytac Cidem
    yanıtladı
    Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu fato? gene imparator diye an?lacak ya ona yan?yorum.
    Koskoca 45 dakika forvetsiz oynatan bir imparator o yersennn...

?imdi bilmem ka? milyon y?l daha milli tak?m?n ba??nda...

Eyy benim g?zel ?lkem....

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
    ?ek ma??nda kanats?z bu ma? forvetsiz. 2 kritik ma?ta 2 k?t? taktik 2 k?t? futbol ama her ?eye at g?zl??? ile sonu? odakl? bakt???m?zdan saray soytar?s? gene kral olacak ba??m?za

Bir yorum yaz:

• Necmettin Firat Ozkan
    yanıtladı
    G?khan T?re aday kadroya ?a?r?l?r.. ?yle bir d?nya yok ??nk?.. ma? ka??rmas? da ?nemli de?il zira muhterem imparatorumuz 11 oyuncusu olarak g?rm?yor ve d???nm?yor hi? bir futbolcumuzu.. bir ka? ma? oynay?p kendini g?sterebilirse ne ala.

Bir yorum yaz:

• Koray Metin
    yanıtladı
    futbolcular?m?z milli tak?m ma?lar?nda diken ?zerinde oynuyorlar. fb ve gs'nin futbolcular? kadar destek g?rmedikleri ?ok net g?z?k?yor. buda g?ven problemini ortaya ??kar?yor...avrupa ?ampiyonas?nda burak,ozan filan oynarlar. bizimkiler uefay?da kald?rsalar yedek olur. t?reye ?zld?m. 2 ma? ceza gelirse turnuvada ma? oynamadan geri gelir. umar?m 1 ma?la kurtar?r...

Bir yorum yaz:

• Selin Cabas
    yanıtladı
    Ah be faik
    hay?r k?rm?z? yiyebilirsin (yememen lazim da) rakibe bole nas?l girebilirsin sakatlansa adam biraz dikkatli olsan

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Giray Guvercin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    milli ma?larda sel?uk umut arda bu adamlar farkl? oluyor, ?ok istiyorum t?rede o?uzhanda cenkde oynas?n bizim ?ocuklar ta??s?n bayra?? ama yok abi ?l? topra?? var oyuncular?m?zda milli arenada ?ok stres yap?yolar, fenerin de?ilde ?zellikle gs nin top?ular? sanki antalyaya malatyaya oynar gibi oynuyor tuhaf.
    Milli takimi senelerdir sadece gs li fb li ayni adamlardan olusturursan rahat oynarlar tabi. Ligde avrupada efsane isler yapan bizim takim oyuncularini en iyi oldugu donemde bile yedek tutup oynatmazsan boyle oluyor iste.
    fb lileri de y?llard?r oynat?yor bu denli ba?ar? rahatl?k g?steremiyorlar,bu gs den sabriyi koyuyor sidikli ayhan? koyuyor ?ok rahat top oynuyor ba?ar?l?da oluyor adamlar,umut bulut dedi?in adam bile kul?b?nde bile oynayamazken milli tak?mda bizim en g?vendi?imiz oyunculardan daha fazla verim sa?l?yor, ben g?rd???m? s?yl?yorum bence bunun ?ncesiylede pek ilgisi yok oyuncuda bitiyor.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X