Ya arkada? lanet olsun yemin ediyorum.. ligin lider tak?m?ndan 1 oyuncu oynatmak nedir ya
Hakan yerine Ersan
Volkan yerine tolga
Volkan ?en yerine t?re
Cenk nerde???!!!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Ulan salak Madem kanattan bu kadar orta yaptirican niye forvet koymadin
Bir yorum yaz:
-
H.?alhano?lu oyun i?inde ?ok etkisiz.?u uzun pas? dahi atam?yorsan ne i?in var orada?Sadece duran toptan etkili,ba?ka da ?zelli?i yok...
Bir yorum yaz:
-
Basimizdaki mal hocayim diye geciniyor.. Forvetsizlikten pozisyona giremiyoruz topu alan orta yapiyor volkanla oguzhanla ardayla kafa topuna cikiyoruz
Bir yorum yaz:
-
Ozzie cok olumlu nazar degmesin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Altundal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?rf cenk oynamas?n diye milli tak?m?n kaderiyle oynuyor
Bir yorum yaz:
-
Su hakandan volkandan tore yi gectim olcay bile daha faydali olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehmet Topal'?n oldu?u yerde Ozan'?n oynamas? fato?luktur.
G?khan T?re'nin oldu?u yerde Volkan ?en'in oynamas? ise ancak k?f?rl? s?zle a??klanabilir.
Josef ve Diego sakat diye 3-4 ma? oynad? o kadar.
Ba?ar?s?z olaca?? ?ok a??k ve netti. Onun durumuna d???p de ba?ar?l? olan bir adam g?rmedim ben TR'de.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterforvetsiz ??km??s?n devaml? ceza sahas?na orta..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaderabek yazm??
Bir yorum yaz:
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehmet Topal'?n oldu?u yerde Ozan'?n oynamas? fato?luktur.
G?khan T?re'nin oldu?u yerde Volkan ?en'in oynamas? ise ancak k?f?rl? s?zle a??klanabilir.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: