Fatih Terim'e zerre sayg?m olmasada, ger?ekten ?lke futbolu ad?na Euro 2016'ya gitmemiz ?ok g?zel bir olay.Bir arkada??m?z yazm?? gidemeseydik ?z?lmezdim,gittik sevindim.Ve neden bilmiyorum ?lhan?n gol?nden veri 1 milli tak?m gol?ne bu kadar fazla sevin? tepkisi vermemi?tim.Umar?m Euro 2016'da derece yapar?z.Umar?m o milli tak?mda maksimum Be?ikta?'tan oyuncu olur.Bu t?r ?nemli turnuvalarda boy g?steren oyuncular de?erini 2'ye 3'e katl?yor.Turnuvada Milli Tak?m?m?z?n olmas? ?st?ne ?stl?k derece de yaparsak.Be?ikta?'a zarar de?il yarar getirir kanaatindeyim.
Valla d?n Sel?uk gol? atinca hi? sevinmedim, 70-80 dakika kendi sahanda forvetsiz oynuyorsun ama kazaninca aslan Fatih Terim. O gol? Izlanda atmis olsa ve Hollanda kazansaydi ayni oynanan ma?ta forvetsiz oynanir mi diye Fatos yerin dibine sokulurdu. Hincal Ulu? deyimiyle, tabelaci medya sagolsun.
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
T?re cezas?n? d?nya kupas? elemelerinde ?ekecek diye bi ?ey duydum (belkide burada okumu?tum ) umar?m ?yledir.
Yok yahu ?yle ?ey olmaz. Bu turnuva bitmeden d?nya kupas? elemeleri ba?lamaz diye biliyorum.Edit: 4 ma? ve ?zeri al?rsa ve biz gruplardan ??kamaz isek anca o ceza di?er turnuvalara devreder.SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Turnuva ?nce ba?layaca?? i?in de?il de, eleme a?amas?ndaki kartlar?n cezalar? yine eleme a?amas?nda ge?erli oluyor diye b?yle bir ?eyden bahsediyorlar. Mesela ?u haberde: http://www.futbolarena.com/haber/211...aniti.htmlUEFA kurallar?na g?re eleme ma?lar?nda al?nan ceza kartlar? turnuvada ge?erli olmayacak. G?khan'a tahminen 2 ma?l?k ceza gelecek. Ay Y?ld?zl? futbolcu, cezas?n? 2018 D?nya Kupas? Elemeleri'nde ?ekecek.
Turnuvada da 4-6-0 takti?i ile oynayacaksak d?nki ma? gibi kanatlardan orta yaparak gol ararsak b?y?k s?k?nt? olur. Pasla?malarla ceza alan?na girecek kabiliyette oyuncular?m?z var. Bunlara ?nem vermeleri laz?m.
Bu arada T?re umar?m 2-3'den fazla ma? cezas? almaz.
Bir yorum yaz: