Sonucu baya g?zel t?re ac?s?ndan baya ?z?c?.. Bu arada t?re nin oldu?u yerde volkan ?en oynuyorsa diyecek laf yok bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Git bi su ic sen. Nabzin yukselmis.
bu nas?l sacma sapan gereksiz bir yorum yahu. ne kadar seviyesiz. s?rf senin gibi insanlar y?z?nden yorum yapmak istemiyorum forumda. insanlar?n yapt??? yorumlara az?c?k sayg? duyun be
Sikayet edersin. Engellersin. Olur biter.
Ben kimseye hakaret etmis miyim ilk basta. Yok bu kafalar vs dedigi icin oyle dedim ben. Birde bi arkadasa vatan haini dedigi icin. Yok hollandaya bir arkada 2 falan.
Gidipte ona desene bu nasil yorum diye ?
Oyle bir hakki yok arkadasin.
Once siz insanlarin dusuncelerine saygi duyun. Taraf oldugunuz kisimdan kisileri. tavirlarini gozardi etmeyin.
Birde olayi duygusalliga cekip ; Benim gibi dusunen insanlar yuzunden Yazmak istemiyorsanda ; geceleri m. Fincan forumda benim yuzumden yazmiyor diye uzulmuyorum.
ben murat?n yapt??? yoruma kat?ld???m icin elestirmedim. Seni de ilgilendirmez ele?tirip ele?tirmemem
Bir yorum yaz:
-
ne ball? tak?m?z resmen mucize gibi bi?ey
o karikat?r vard? ya ger?ek oldu ya la
Bir yorum yaz:
-
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben eleme oynayalim ve torenin cezadan yesin diye istedim letonysnin atmasini.
bu nas?l sacma sapan gereksiz bir yorum yahu. ne kadar seviyesiz. s?rf senin gibi insanlar y?z?nden yorum yapmak istemiyorum forumda. insanlar?n yapt??? yorumlara az?c?k sayg? duyun be
Sikayet edersin. Engellersin. Olur biter.
Ben kimseye hakaret etmis miyim ilk basta. Yok bu kafalar vs dedigi icin oyle dedim ben. Birde bi arkadasa vatan haini dedigi icin. Yok hollandaya bir arkada 2 falan.
Gidipte ona desene bu nasil yorum diye ?
Oyle bir hakki yok arkadasin.
Once siz insanlarin dusuncelerine saygi duyun. Taraf oldugunuz kisimdan kisileri. tavirlarini gozardi etmeyin.
Birde olayi duygusalliga cekip ; Benim gibi dusunen insanlar yuzunden Yazmak istemiyorsanda ; geceleri m. Fincan forumda benim yuzumden yazmiyor diye uzulmuyorum.
Bir yorum yaz:
-
A??r? kontroll? oynad?k. ?zlanda'y? g?z?m?zde ?ok b?y?tt?k. Ama sonu g?zel oldu. Maalesef bizim i?in bu olaylar karakterimiz oldu. Hep yumurta kap?ya dayan?nca ola?an?st? ?eyler yap?yoruz. Yine bir mucize ile finallerdeyiz. Demek ki, Fransa'da da pek ?ok s?rpriz bizi bekliyor. Yine 2008 ruhu geri mi gelecek?
Yine aslan?m yine ko?um yine gazla ve yine duygusall?kla ?al??an bir milletiz. Ah istikrar ah mentalite, ne zaman bizim i?in de vazge?ilmez de?erler olacak.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kubilay Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet.Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervalla zeki sen ?ok kibars?n zorunam? gitti yi?it karde? hollandaya bir sana iki vatan hainleri sizi
En az Zeki kadar kibar?md?r; Te?ekk?rler
Ayr?ca Hollandaya 1 Yi?it'e 2 demi? bu karde?imiz, bize de 3 yap rahatlars?n belki.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ac bak mac oncesi kadrolarda herkes soverken fatosa ben dogru dizilis cikardigini dusundum. Ki zaten 0-0 di bizim dizilis. Kazaklar atinca 1 degil 2 forvet soktu.
Eger soruyorsanda carpitmadan soyleyeyim besiktasi milli takimdan daha cok seviyorum. Yanyana bile koymam. Bu kafadan bahsediyorsan. Eger. Evet o kafadayim.
Ne yapayim yani kendimi mi degistireyim. Ben ole futbol asigi vs bi adam degilim. Bnm olayim BJK.
Milli takim basarili oluncada uzulnem. Niye uzuleyim. Herkes gibi seviniyorum bende.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet.Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervalla zeki sen ?ok kibars?n zorunam? gitti yi?it karde? hollandaya bir sana iki vatan hainleri sizi
Bir yorum yaz:
-
Gole ben de sevinemedim.
Ma?? internetten izledi?im i?in yay?n 1-2 dk. geriden geliyordu. Daha serbest vuru? kullanma haz?rl??? yap?l?yorken d??ar?dan bir b???rme sesi geldi, lan dedim gol m? yoksa, millet gol diye ba??rd?, sonra Sel?uk vurdu gol oldu, "goooll" bile diyemedim ki normalde ufak bi' enerji patlamas? olmas? muhtemeldi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevinmedim valla.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbiz izlanda'y?, kazakistan letonya'y? yenerse direk gidiyormu?uz heraldeben demedim mi %99,99 kazaklar yener diye
Bir yorum yaz:
-
bu arada bence ?ok sa?ma bir uygulama ama g?zel bir haber
En az 2 ma?!
UEFA, G?khan T?re'ye en az 2 ma? ceza verecek. Eleme a?amas?nda al?nan kart cezalar? turnuva a?amas?nda say?lmayaca?? i?in G?khan, e?er Fransa'ya gidecek kafilede kendisine yer bulursa oynayabilecek. Milli futbolcu, alaca?? cezay? 2018 D?nya Kupas? Elemeleri'nde ?ekecek.
Bir yorum yaz:
-
t?re ile hakan ?alhano?lu da baya iyi iki arkada? olmu?lar valla bunlar da g?zel ?eyler.
Bir yorum yaz:
-
?ampiyonada oynayabiliyor, bir sonraki elemelerde oynamayacak, ben ?yle biliyorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: