Ben herhalde son 1 senenin yar?s?n? no post la ge?irdim Bilice ele?tiri necipe a??r ele?tiri ve g?ya 1-2 mesajla forumun huzurunu bozma dolaylar?ndan.
Ama do?rum dan vazge?mem!
Milliyet?iyimdir ama konu futbol ise.. her daim Be?ikta??m ?nde gelir. .
Lider tak?mdan Ne tolga ne ersan ne t?re ne cenk ne kerim frei oynuyor..
Ozzie yi de ay?p olmas?n diye oynatiyor herhalde
Ulan volkan ?en kim? ? Hakan balta kim volkan babacan kim be..
Bana g?re milli takim, milli tak?m de?ildir! Bildi?in gayse k?peklerin ve fener k?peklerinin karmas? d?r. . Fato? dan tut hakana Sel?ukuna ardas?na kadar..
G?nah?m kadar sevmem onlar? ..
Vatan haini veya vay efendim niye sevinmezsin gibi laflar d?nm??.
Herkes haddini bilsin arkada?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Aslı Onur Ayg?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Ayg?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir?ey sormak istiyorum sizlere :
Arda Turan'?n ne kadar iyi futbolcu olursa olsun son iki ma?t?r
?ok k?t? oynad???n? tek d???nen ben miyim burada?
illa oynat?lmal? m?d?r? Soruyorum sadece.
arda d???nda tak?ma abilik yapacak, tak?m?, taraftar? gaza getirecek birisi yok. hem hakemlerin hem rakiplerin ardaya sayg?s? var, sahada olmasa bence her t?rl? bize avantaj sa?l?yor.
izlanda ma??n?n son dakikalar? d???nda fizik olarak ?ok d??t???n? d???nm?yorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Ayg?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir?ey sormak istiyorum sizlere :
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Ayg?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir?ey sormak istiyorum sizlere :
illa oynat?lmal? m?d?r? Soruyorum sadece.
Bir yorum yaz:
-
En kritik ma? bence deplasmanda Hollanda ile oynad???m?z ma?t?. O ma?ta g?ven kazand?k. Son dakikada Sneijder gol atmasa kazanacakt?k. Di?er ma?larda daha g?venli ve so?ukkanl? oynayarak hakl? bir ?ekilde Euro 2016'ya kald?k.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?slambek ve De Gea'ya dua etmemiz laz?m. ?zellikle de De Gea'ya, d?nyalar? kurtarm??: 27 ?ut, 1 penalt?.
Yenilsek ?z?lmezdim, yendik sevindim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Onur Ayg?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir?ey sormak istiyorum sizlere :
Bir yorum yaz:
-
Bir?ey sormak istiyorum sizlere :
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kubilay Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet.Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterprofil resminde Atat?rk olan Adam hainse ben de hainim.
Ayr?ca Hollandaya 1 Yi?it'e 2 demi? bu karde?imiz, bize de 3 yap rahatlars?n belki.
Tatl?ya ba?land?(Link)
En son düzenleyen Yi?it Gelir; 14-10-2015, 12:51.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?slambek ve De Gea'ya dua etmemiz laz?m. ?zellikle de De Gea'ya, d?nyalar? kurtarm??: 27 ?ut, 1 penalt?.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yigitberk Bicakci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVestel Manisa'n?n k?me d??t??? sene Sel?uk ?nan yerine U?ur ?nceman'? Be?ikta?a alan Ertu?rul Sa?lam hocam? da unutmad?k
Arda Turan, Sel?uk ?nan, Filip Holosko, Lukas Zelenka, Caner Erkin, Hakan Balta hatta Ersan Adem G?l?m bile vard? ama oynamad?.
Ufuk Ceylan, U?ur ?nceman, Ferhat ?ztorun, Sezer ?zt?rk de ?? b?y?klere geldi.
Bir yorum yaz:
-
?slambek ve De Gea'ya dua etmemiz laz?m. ?zellikle de De Gea'ya, d?nyalar? kurtarm??: 27 ?ut, 1 penalt?.
Bir yorum yaz:
-
[MENTION=22169]Muslum Fincan[/MENTION]
Neyse kardesim. Birbirimizi kirmaya degmez.
Milli takim turu gecmis. Mutlu mesut Futbol konussak daha iyi.
Sana bol sans.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada bence ?ok sa?ma bir uygulama ama g?zel bir haber
En az 2 ma?!
UEFA, G?khan T?re'ye en az 2 ma? ceza verecek. Eleme a?amas?nda al?nan kart cezalar? turnuva a?amas?nda say?lmayaca?? i?in G?khan, e?er Fransa'ya gidecek kafilede kendisine yer bulursa oynayabilecek. Milli futbolcu, alaca?? cezay? 2018 D?nya Kupas? Elemeleri'nde ?ekecek.
Bir yorum yaz:
-
Vestel Manisa'n?n k?me d??t??? sene Sel?uk ?nan yerine U?ur ?nceman'? Be?ikta?a alan Ertu?rul Sa?lam hocam? da unutmad?k
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: