T?re'yi Fatih terim yedek b?rakarak 2 ma?ta , T?re'yi ?ok h?rsland?rd?.
T?re biliyordu ki sahadakilerden kendisi daha yetenekli.
Kendini g?stermek istedi,o h?rsla gitti yanl?? bir hareket yapt? zamanlama hatas? ile.
Bedeli a??r oldu.
T?re h?rs?na yenilme.
Senin ne kadar b?y?k bir futbolcu oldu?unu biz biliyoruz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
t?re'nin yapt???n?n izah? yok, direkt aya??n? k?racakt? adam?n, 3 ma? ceza gelebilir ve turnuva kadrosuna al?nmaz bile.
bir hatayla kariyerini ?ok derinden etkilemi? olabilir ama maalesef t?re'de mental olarak ciddi eksiklikler var, belki kendine ?eki d?zen vermesine neden olur bu hata.
Bir yorum yaz:
-
?yi oldu k?rm?z kart Avrupa arenas?na ??kmas?n yoksa kaparlar mazallah. .
Bir yorum yaz:
-
Biz bizim oyuncular i?in ?ok ??rp?n?yoruz fakat bizim oyuncular da bunu g?remiyorum malesef.
O?uzhan mesela ilk yar? ka?an bi pozisyonu var ?ok net at karde?im onu bizi 2 kat gururland?r.
G?khan'?n yapt??? hareketin anlam? bile yok.Ne oldu ?imdi? Avrupa Kupas? yalan oldu en fazla s?kse yapacak oyuncumuz olmayacak gibi bir ?ey.
Milli tak?ma gelince ?ncelikle tebrik ederim ve ?ok mutluyum yaz?n avrupa kupas?nda bizimde olaca??m?zda dolay?.Mucizelerin tak?m? oldukBiz bu mucizelerle en az bi ?eyrek,yar? final daha yapar?z
Bir yorum yaz:
-
Marek Suchý Czech Republic
vs Netherlands in qualifying (13 October 2015)
Group stage first match G?khan T?re Turkey
vs Iceland in qualifying (13 October 2015)
Group stage first match
Bir yorum yaz:
-
Cezalar?n affedilmesi olay? turnuvada finale ??kan tak?m olursa onun cezal? oyuncular? oynayabiliyor ..su durumda de?il benim bildi?im.
Bir yorum yaz:
-
G?khan geriye do?ru hareketlendi?inde rakip oyuncuyu g?r?nce eyvah dedim.Geli?inden belliydi k?rm?z?.Yaln?z ?ok sert m?dahaleydi.Ben de iki ma?tan fazla alaca??n? d???n?yorum.
Yaln?z bu elemelerdeki cezalar?n turnuvada ge?ersiz olmas? olay? kesin mi?Bana biraz mant?ks?z geldi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben eleme oynayalim ve torenin cezadan yesin diye istedim letonysnin atmasini.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevinmedim valla.
En az Zeki kadar kibar?md?r; Te?ekk?rler
Bir yorum yaz:
-
Erman Toro?lu nas?l h?rslanm??. ?lkede bu kadar s?k?nt? varken, biraz y?z?m?z g?lm??ken 2 saattir i?i g?c? b?rakt? T?re'ye sayd?r?yor, hemde ne sayd?rma, nefret i?eren, zaman zaman hakarete varan kelimelerle! Devam edin insanlara nefret tohumlar? ekmeye. B?yle adamlarda kabaday?l?kla prim yapmaya ?al???yor bir Allah'?n kulu da dur demiyor!!!
Bir yorum yaz:
-
Bende fatih terimi ?ok sevmiyorum ama gercekten bugun milli takim herkesi cok mutlu etti ..
Saygi duru? terbiyesizliginden dolayi , milli takima kusenleri anlamiyorum saygida duymuyorum
?u gunlerde az da olsa boyle seylere milletce sevinmek guzel bir duygu
Fransada olmak her acidan guzel ora gitmek icin cok iyi sebeplerde var ; ersan tolga olcay kesin orda olabilmek icin dahada cok takima katki saglayacak
Helal olsun milli takima
Bir yorum yaz:
-
D?nyan?n en ?ansl? adam?n?n bir geseli olmas?... Bu da m? tesad?f?
Seni sevmiyorum sinyor Terim! Hakkaniyetli de?ilsin. Le? Ozan febe kontenjan?ndan 90 dk sahada tutuluyorsa (ayn? Ozan hasbel kader bize gelse milli ma?lar? en fazla yedek kul?besinden izleyece?ini ?ng?rmek kahinlik olmaz san?r?m), tak?m?n Arda ile beraber futbol zekas?na sahip 2 adam?ndan biri olan O?uzhan cart diye ??k?yorsa... Di?er bir le? ?akma cr7 h?rs?z Burak iyile?ir iyile?mez formay? kapacaksa, Cenk'in formay? kapmas? i?in a?z?yla ku? tutmas? gerekiyorsa kimse bana senin "adil" oldu?una inand?ramaz!
Ama sana ra?men 8 y?l aradan sonra b?y?k bir turnuvaya kat?lacak olmak ?ok g?zel!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: