Haftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
SM-N7500Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Veli Simsek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Veli Simsek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Yorum Yap
-
S?per Lig 20. Hafta Ma?lar?
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yarin vuralimda yigit. Kartsiz ve sakatliksiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Saka gibi 3 tane bag koptu bu sezon.
Sen 21 ac
Zaten turk ve dunya sporunda burasi.
Sonra kupa maci basliginda ; renklilerin lig maci hakkinda yaziyoruz. Uygun olmuyor.
Acta pasa puan alsin.
Yorum Yap
-
Aslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Cem Uzun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin de ki Nakoulma ve Wellington 'un cezali olmasini istiyorum. Sikinti yaratma ihtimalleri oldukca fazla bizim erteleme macimizda.
Kasimpasa biraz akilli oynarsa puan alir.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin de ki Nakoulma ve Wellington 'un cezali olmasini istiyorum. Sikinti yaratma ihtimalleri oldukca fazla bizim erteleme macimizda.
Kasimpasa biraz akilli oynarsa puan alir.
??nk? bizim ma??m?z oynanacakken ne durumda olduklar? ?nemli.
Herhangi bir ceza al?rlarsa bizden sonraki ma?ta ?ekerler.
Yorum Yap
Yorum Yap