Haftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fb bir ?ekilde Kas?mpa?a yi Yener ama bursada tak?l?r . Kad?k?y e minimum 6 puan ?nde giderizAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
SM-N7500Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
insallahAslı Veli Simsek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb bir ?ekilde Kas?mpa?a yi Yener ama bursada tak?l?r . Kad?k?y e minimum 6 puan ?nde giderizAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Yorum Yap
-
1 ma??m?z eksik 6 puan fark ile gideriz. Bu hafta kaybedecekler. Antalya ma??nda oynayan futbolcular ?yle 1 haftada toparlanacak gibi de?iller. Hakem yalandan 2 penalt? ?almazsa kesin pa?aya kaybederler...Aslı Veli Simsek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb bir ?ekilde Kas?mpa?a yi Yener ama bursada tak?l?r . Kad?k?y e minimum 6 puan ?nde giderizAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Yorum Yap
-
S?per Lig 20. Hafta Ma?lar?
Yapistir ya.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa ma?lar?n? beklemeyeyim mi abi?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBekliodum 3-4 haftadir.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVurduk abim, ?smail d???nda kartta g?rmedik, Rhodolfo sakatlad?.. ??ine mi do?du da sakatl?ks?z dedin..Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yarin vuralimda yigit. Kartsiz ve sakatliksiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Saka gibi 3 tane bag koptu bu sezon.
Sen 21 ac.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk.gif)
Zaten turk ve dunya sporunda burasi.
Sonra kupa maci basliginda ; renklilerin lig maci hakkinda yaziyoruz. Uygun olmuyor.
Acta pasa puan alsin.
Yorum Yap
-
Ben vitor perriera ya g?veniyorum adam yine 3 ?nlibero ile ??k?p 8 ki?i defans yaparAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
Yorum Yap
-
3 onliberosu yok elindeAslı Cem Uzun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen vitor perriera ya g?veniyorum adam yine 3 ?nlibero ile ??k?p 8 ki?i defans yaparAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Riza hocaya g?veniyorum...
.gif)
Yorum Yap
-
Sinirda oyuncusu var mi ki mersinin ?Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin de ki Nakoulma ve Wellington 'un cezali olmasini istiyorum. Sikinti yaratma ihtimalleri oldukca fazla bizim erteleme macimizda.
Kasimpasa biraz akilli oynarsa puan alir.
Yorum Yap
-
Cezal? duruma d??meleri bizim ma??m?z? etkilemez diye biliyorum.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin de ki Nakoulma ve Wellington 'un cezali olmasini istiyorum. Sikinti yaratma ihtimalleri oldukca fazla bizim erteleme macimizda.
Kasimpasa biraz akilli oynarsa puan alir.
??nk? bizim ma??m?z oynanacakken ne durumda olduklar? ?nemli.
Herhangi bir ceza al?rlarsa bizden sonraki ma?ta ?ekerler.
Yorum Yap
Yorum Yap