Ba?ak?ehir sonras? Gen?ler ile oynuyoruz haftaya eksik bursay? yener bunlar. Ibo ilk ma?lubiyetini bizim ma?ta ya?ar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Ak?nc? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok harika bir galibiyet ?ok sevindim. k?me d??me
potas?na 8 puan fark? koydu. mersin es es ve sivasla ?ok kritik ma?lar oynayaca??z. k?me d??en tak?mlar?n ligin son haftalar?na kalmadan kesinle?mesi bizim i?in harika olur. mersin haftaya i?erde gs yi yenemezse. istanbula havluyu atar ?yle gelir.
Yorum Yap
-
bu y?l fikst?r bir anda dolayl? olarak lehimize d?nd?, mersinle belkide o karda oynasayd?k puan kaybedicektik ama ma? ertelenip adamlar?n gs ile d?n?m ma??ndan 3 g?n sonraya ertelendi, ba?ak?ehir bizle ma??ndan ?nce bir g?n daha az dinlenip iki g?nl?k idmanla bizim ma?a haz?rlan?cak , fener yine ayn? ?ekilde buz gibi rusya deplasman?na gidip 3 g?n sonra bizle oyn?ycak, keza sivas ve eski?ehirde bir ka? hafta daha b?yle giderse bizle tamamen formalite ma??na ??kabilirler ??kmasalar bile bize sald?rcaklar 3 puan i?in aray?pta bulamad???m?z bir durum bu, yine gs ile ligin sonunda muhtemelen iddias?z ve fenere gidice?ine bjk ye gitsin psikolojileriyle ??kmalar? ?ok olas? ama fenerle ligin ortalar?nda oyn?ycaklar ve ?l?m kal?m havas?nda en az?ndan prestij olarak sald?rcaklar,g?z?m?zde b?y?tt???m?z avni aker deplasman? belkide bu gidi?le en kolay deplasman ma??m?z olabilir hami bile ben nereye geldim havas?nda olucak ina?allah be...
Yorum Yap
-
Gen?lerbirli?i gibi takimlardan oldum olas? cekinirim. .ilk mactada puan kaybettik..
90 dk.kapan?r bi kontra gol..
Fb ma??nda izledi?im gen?ler orta sahay? ge?ememi?ti. .
ibo dan sonra ne durumdalar bilemiyorum..
Ali Din?el karde?ime ek olarak fikstur ile ilgili fikrim; ilk 9 daki takimlara deplasmana gitmemiz bana g?re avantaj. .konumlar? itibariyle kapnan tak?mlar olmazlar. .Birde evlerinde oynad?lar? i?in a??k futbol oynayacaklar?. .
Ba?ak?ehir ma?? deplasman say?lmaz ayr?ca onlar?n ezelden beri bize ters gelen oyun yap?lar? var..birde deplasmandaki Akhisar ma?? kritik olur. Onlar?nda basaksehir gibi bize ters gelen oyunlar? var..Ayr?ca deplasmanda hen?z galibiyet alamam???z Akhisar'a kar??. .
onun d???nda fb,Rize,Kas?mpa?a, Ts,Sivas,gs ve Konya. Bu tak?mlar?n hangisi ?anakkale ge?ilmezi oynar..
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?lerbirli?i gibi takimlardan oldum olas? cekinirim. .ilk mactada puan kaybettik..
90 dk.kapan?r bi kontra gol..
Fb ma??nda izledi?im gen?ler orta sahay? ge?ememi?ti. .
ibo dan sonra ne durumdalar bilemiyorum..
Ali Din?el karde?ime ek olarak fikstur ile ilgili fikrim; ilk 9 daki takimlara deplasmana gitmemiz bana g?re avantaj. .konumlar? itibariyle kapnan tak?mlar olmazlar. .Birde evlerinde oynad?lar? i?in a??k futbol oynayacaklar?. .
Ba?ak?ehir ma?? deplasman say?lmaz ayr?ca onlar?n ezelden beri bize ters gelen oyun yap?lar? var..birde deplasmandaki Akhisar ma?? kritik olur. Onlar?nda basaksehir gibi bize ters gelen oyunlar? var..Ayr?ca deplasmanda hen?z galibiyet alamam???z Akhisar'a kar??. .
onun d???nda fb,Rize,Kas?mpa?a, Ts,Sivas,gs ve Konya. Bu tak?mlar?n hangisi ?anakkale ge?ilmezi oynar..
tabi o maclar gelesiye puan durumu ne alemde olur bilinmez ama onumuzdeki 1 ay icinde acil puanlar almasi gereken mersin, gencler ve eskisehirle icerde oynamak avantaj
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya h?cum oynarsa, Fener zorlan?r. Kapan?rsa Fener al?r.
Es kaza ilk gol? Antalya atarsa, Nargileni yak keyfine bak
Yakt?n?z m? nargilenizi? Do?ru s?yleyin hele?
Mehmet Ali abi ; Ba?l?klar?mdan memnun musun :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya h?cum oynarsa, Fener zorlan?r. Kapan?rsa Fener al?r.
Es kaza ilk gol? Antalya atarsa, Nargileni yak keyfine bak
Yakt?n?z m? nargilenizi? Do?ru s?yleyin hele?
Mehmet Ali abi ; Ba?l?klar?mdan memnun musun :P
Saka gibi 3 tane bag koptu bu sezon.
Sen 21 ac
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yarin vuralimda yigit. Kartsiz ve sakatliksiz.
Saka gibi 3 tane bag koptu bu sezon.
Sen 21 ac
Yorum Yap
Yorum Yap