feener mac?n?n l?nk? var m?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir Be?ikta?'l? olarak Fener'e basarlar diyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfeener mac?n?n l?nk? var m?Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSo?uk i?ecek var m? gen?ler?
http://www.tivibu.com.tr/atromitos-f...tivibu-spor-da
Yorum Yap
-
caner'in pozisyonu penalt? de?il gibi geldi bana. o pozisyondan birka? dakika ?nce sar? kart alan adam?n ?yle bir risk almas? da tuhaf geldi bana. evlerden ?rak
pek zevkli bir ma? de?il. kota dolmas?n diye izlemeyi b?rakt?m atromitos etkili olmaya ?al???yor ama kapasitesi belli. anormal ?eyler olmazsa fener turu ge?er.
Yorum Yap
-
Buna ister fanatizmlik diyin isterseniz ba?ka bir ?ey ama ben Be?ikta?'?n ma?? d???nda hi? bir ma?tan gram zevk alm?yorum ve dolay?s? ile izlemiyorum acaba bende mi sorun var.Laf?m meclisten d??ar? olsun da millete bak?yorum her ligi takip edeni mi arars?n,s?rekli ba?ka ma?lar? izleyen mi arars?n hepsi var
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir Be?ikta?'l? olarak Fener'e basarlar diyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir Be?ikta?'l? olarak Fener'e basarlar diyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap