Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenere cani g?n?lden basarlar diyorum...
Yorum Yap
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenere cani g?n?lden basarlar diyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenere cani g?n?lden basarlar diyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Yasin Teke tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTehlikenin farkindalar nasil kufur ediyor ezikler.
Oynadigimiz futbolun yarisini oynasalar gam yemicem, rakibimiz bunlar mi lan simdi?
Bu turu gecsinler zaten, isimize gelecek her turlu.
Ama rakibin bunlar de?il, "d?zen".. O y?zden ?ok fazla ekstra i?ler yapmam?z laz?m..
Yorum Yap
-
Fb tur atlarsa bi sonraki ma?lar? 10 ve 17 mart tarihlerinde oynanacak. .
bu da ilk ma??n Kayseri ma??ndan ?nce ikinci maci ise gs macindan ?nce oynayacak. .
Tur atlamalari onlar a??s?ndan moral olasada bayagi yipranacaklar..
Biz liverpool u eledik..Gittik Es es Bal?kesir e 5 puan verdik..bruge ma??ndan sonrada fb ye yenildik..
Yorum Yap
-
bir sonraki turda kar??lar?na lazio hari? olduk?a di?li tak?mlar ??kacakt?r. ?n?m?zde minimum 3 ma? daha oynayacak fb b?y?k ?l??de y?pranaca?? bir s?reci ya?ayacak.
lokomotif i?in haz?rl?k ma?? gibi ge?ti, neticesinde iki ayd?r top oynam?yorlar saha i?i organizasyonlar? kaybolmu? durumda bu kadar bask? yemeleri bu y?zden oldu. ayr?ca niassenin yerini dolduramam??lar.
fbye gelirsek h?cum g??leri gg ?zerine, gg tak?m? hep ?ne itiyor. ?tekiler ise volkan ?en ve alper harici haz?rc? yada bozan tipler, ben hoca olsam kanat oyuncumu g?khana yap??t?r?rd?m o nereye giderse oraya gider topla ??karken kapt???m?z toplarda pozisyon hatas? oldu?u an arkas?na top atard?m. bu ?ekilde t?m organizasyonlar? da kilit yer. stoperler a??laca?? i?in savunma dengeleri bozulur.
Yorum Yap
-
bizim grup ma?lar?nda da ?ok iyi de?ildi beyler moskova. bence ?ok abart?yorsunuz. biz moskovay? eleyemediysek kendi beceriksizli?imizden elendik. Fener bug?n kadik?y avantaj?n? kulland? ve bask?yla oyunu kazand? . Bu kadar basit.
niye bunu g?rmezden gelmeye ?al???yorsunuz.
Adamlar hedef ma?larda iyi top oynuyor. Bizim olimpiyattaki ma?tada sezonun en iyi futbolunu oynad? adamlar. Allahtan o ma?ta beceriksiz de?ildikte girdi?imiz pozisyonlar gol oldu.
kad?k?yde ki ma?ta da bize bask?y? kuracaklar.O bask?dan bizim defans?m?z sa? ??kmaz.
Yorum Yap
Yorum Yap