Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Bu ?erefine yand???m midesi geni? ahlak yoksunu haysiyetten bir haber sar???n karde?ler 80 lerin ikinci yar?s?ndan bu yana her t?rl? ?ikeyi ?aibeyi usuls?zl??? haks?zl??? kalle?li?i yapacak;
ama ben "T?rk tak?m? yaaa" diyip destekleyecem. Yok ?yle 3 kuru?a 5 k?fte. Pkk pa?avras? a??lan psg deplasman? dahil hi?bir ma??n hi?bir an?nda ?s'yi desteklemedim, Allah da desteklemeyi nasip etmesin. ?b?r sar???nlar? bir tek celta deplasman?nda malum pa?avra a??lmas? sonras? destekledim; ??nk? trib?nleri de destek vermi?ti.
Ki bu ma?ta bile rakibin bariz hakk? yendi. Beter olsunlar...
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErcan Taner iki keredir fenerbah?e %99 i?i bitiriyor dedi,5-0 falan m? kazand?lar....
Yorum Yap
-
Fenerbah?e'yi bu kadar k?t? beklemiyordum... Diego bu sezonki en iyi transferleri ?uan i?in ?ok ?abal?yor...
Persie Fernandao iyi ?eyler yapmaya ?al???yorlar ama Nani ve Caner iyi de?iller. Souza da gayet iyi bu arada!
?uan oynanan futbola g?re Fb ve Gs ile KLASMAN fark?m?z var. Yani sanki biz ispanya ligindeyiz onlar T?rkiye liginde gibi bir?ey... Nazar da de?dirmek istemiyorum ama durum ?imdilik b?yle
Yorum Yap
Yorum Yap