bu sezon ligde ve avrupa kupalar?nda oynad??? 28 deplasman ma??nda sadece "1" galibiyeti var
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
sevilla ger?ekten ?ok enteresan bir tak?m.
bu sezon ligde ve avrupa kupalar?nda oynad??? 28 deplasman ma??nda sadece "1" galibiyeti var
buna ra?men buralara kadar gelip kupay? almak b?y?k ba?ar?.
-
Bizim CL'den 3.olarak elenip UEL'de yar? finale kadar gidebilece?imizi d???n?yorum.
Bir yorum yaz:
-
Hay klavyen bal yesin...Aslı Enver Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneye bu kupay? biz alaca??m?za dair his do?uyor i?ime ?ampiyonlar ligi grubunu 3.bitirip
Bir yorum yaz:
-
Seneye bu kupay? biz alaca??m?za dair his do?uyor i?ime ?ampiyonlar ligi grubunu 3.bitirip
Bir yorum yaz:
-
Ayni tr ile. Bi haftadir rutin oldu ; uyaniyor. Sonra ben yanina gidiyorum. Ole bekliyorum iste bir iki saat. Uyumuo yoksa.Aslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatte o?lan m? kal?r abi? Saat ka? moskovadaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterliverpoollulardan gitti top abi.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOfsayt galiba ya.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hee.gif)
Sessiz de izliyorum ben. Birszda uzak. Oglani uyutuyorum.
Saolun valla forumdaslar..gif)
Zavalli liver , beter ol beter.
Siz ian rush in hatrina bile sevilmezsiniz.
Bir yorum yaz:
-
Villareal cit k?r?ld?m olmasayd?. Liver zor gecerdi.bu arada 3 tane bana g?re net penalt? vermedi liver lehine.sevilla serte sert oynad?.sampiyon oldu.mucize her zaman olmaz klopp bey
Bir yorum yaz:
-
Ilk yari hakem penaltilarimizi yemeseydi farkli olurdu.gif)
Liverpool ciddi anlamda kotu bir takim, Sevilla haketti. Keske Dortmund kalsaydi finale.
Bir yorum yaz:
-
Loserpool a iyi oldu, daha beter olun. Bu takima sinirim hic gecmez.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar sistem tak?m?.
Bize gelsin diye dua etti?imiz adam onlarda yedek.
Bizde olsa direk 11 di
Bir yorum yaz:
-
Kral kupasinda barca, real, atletico da oynuyor ama uefa da degillerAslı Adem Ate?ci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevilla i?in Uefa kupas? ?spanya Kral kupas?n? almaktan daha kolay oldu. 3 y?l arka arkaya al?n?r m? la
Bir yorum yaz:
-
Bu kupa bu sene Dortmund'a yakisirdi...Ala ala yine Sevilla aldi kupayi...
Bir yorum yaz:
-
Sevilla i?in Uefa kupas? ?spanya Kral kupas?n? almaktan daha kolay oldu. 3 y?l arka arkaya al?n?r m? la
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: