o degilde dahi mustafa ?edju yu burada kullanmaya devam edecegim dedi sabri semih hakan olcan onlerinde cedju ben uc sezondur her derbi ?ncesi temkinliydim ama bu sezon kesin tokatlar?z bunlar? hatta handikap diyorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Rezaletsaray?n son 14 CL ma??nda sadece 1 galibyet ald???n? biliyor musunuz?
14 ma?ta 30'a yak?n (rakama tam emin de?ilim, 25+ olmas? laz?m) gol g?rm??ler kalelerinde.
Aptallar hala 8-0 muhabbetinde kalm??lar.
Tak?mlar? 14 ma?ta Elek olmu? , i?eride d??ar?da 4'l?k olmu?lar. Bu kadar gerizekal? bir taraftar toplulu?u g?rmedim ben.
Embesiller.
Yorum Yap
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener shaktarla eslessin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cok enteresan klubuz gercekten.
Tot ada ole takildik misal.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8'de g?z dolmas? fln abartmay?n beyler. Ben de 9 olmas?n? istedim, birg?n olur da, ama bu kadar da ciddiye almay?n ya..
Manu'nun ??kaca??n? nereden biliyoruz? Var m? ?yle bi?ey?
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n EL'den yoluna devam edecek muhtemel tak?mlar
Bayer Leverkusen,Olympiakos,Porto,Valencia
s?rpriz tak?m olarak Olympiakos yerine Arsenal'de gelebilir. Ama Arsenal'in deplasmanda Olympiakos'u en az 2 farkla yenebilece?ini tahmin ediyorum ben.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8'de g?z dolmas? fln abartmay?n beyler. Ben de 9 olmas?n? istedim, birg?n olur da, ama bu kadar da ciddiye almay?n ya..
Ya da ge?en seneki ingiliz tutkumuzdan dolay? m? deniyor
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8'de g?z dolmas? fln abartmay?n beyler. Ben de 9 olmas?n? istedim, birg?n olur da, ama bu kadar da ciddiye almay?n ya..
Ya da ge?en seneki ingiliz tutkumuzdan dolay? m? deniyor
2. olursak e?er rakibimiz
EL gruplar?n? lider bitiren 12 tak?m ile CL'de 3. olan 8 tak?mdan en iyi dereceyi alan 4 tak?m'dan biri olacak ( Lokomotiv hari? , grup liderinin o oldu?unu varsay?yorum)
EL'ye kat?lmay? garantileyen 8 tak?mdan 4 tanesi
Manchester 8 Puan
Sevilla 6 Puan
Galatasaray 5 puan
Shaktar 3 Puan
Bug?n 3. olaca?n? tahmin etti?im tak?mlar?n puanlar?
Bayer Leverkusen 5 puan ( Barcelona'ya di? ge?iremez puan? ayn? kal?r) ?uanki puan? 5
Arsenal 7 puan ( Olympiakos deplasman?ndan berabere d?nebilir. daha ?nceki yorumlar?mda 2 farkl? kazan?r demi?tim ama vazge?tim o fikrimden ) ?uan ki puan? 6
Porto 10 Puan ( Porto'nun grup lideri olma ihitmali bile var ama Chelsea deplasman?ndan puan ??karamaz.?uan grupta ikinci ama 3. dinamo kiev maccabiyi yener 11 puanla onlar?n ?st?ne ??kar) ?uanki puan? 10
Valecia 9 puan ( Gent son ma?ta Zenit'i yener , Valencia Lyon'u yener ve s?ralamada yer de?i?mez) ?uanki puan? 6
Bu durumda
1.Torba
Porto
Valencia
Manchester United
Arsenal
2. Torba
Sevilla
Galatasaray
Bayer Leverkusen
Shaktar
B?yle bir senaryo ile grubu ikinci tamamlarsak Arsenal yada Manchester ile e?le?me ihtimalimiz var yani. ?te yandan grup lideri olursak da Borussia Dortmund'la e?le?me ihtimalimiz de var.
Yorum Yap
Yorum Yap