bu ak?amki izledi?im cinconu bizim yedek kadro 3 l?k yapar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
[emoji106]Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8 Olunca g?z?m doldu, 9 olsayd? iyiydi.
Allah belan? versin Ertu?rul Sa?lam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Nas?l bir mutluluktu, bilemiyorum.Aslı Ahmet Ekti tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[emoji106]Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8 Olunca g?z?m doldu, 9 olsayd? iyiydi.
Allah belan? versin Ertu?rul Sa?lam.
Ben de " Liverpool'u eledik, ?c?m?z? ald?k" diyenlerdenim ama kendimi kand?r?yormu?um.
6-0, 7-0, 8-0 oldu?unda mutluluktan ya? geldi g?z?mden... Ne diyeyim ki. Sadece Bela okuyorum.
?ek sahadan 3-0 H?kmen yenil... Hi? bir zaman nereden sevmi?im seni demedim, her zaman daha da Y?ksek sesle " ?Y? K? BE??KTA?LIYIM " dedim ve buna devam edece?im....
Yorum Yap
-
Shaktar son yillardaki kadar iyi degil bence, grup asamasinda sadece 3 puan aldilar o da kendi evlerinde Malm? ma?inda. Insallah bir ?st tura ?ikalim gerisini sonra d?s?n?r?z.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet, bence de oradan eleme ihtimalimizin en y?ksek oldu?u tak?m manu...Ne de olsa ingilizAslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterManu hari? alay?n? eleriz , hatta MANU'yu da eleriz bu kadar k???k d???nmeyelim abiAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBugun UEFA'ya kalan takimlar: Man. Utd - Shaktar - Sevilla - Gs
Bence bu sene kasmanin anlami yok bu kupada..
Ancak di?erleri i?in ayn? ?eyi s?yleyemem. Shaktar da Sevilla da bizi elemesi daha olas? tak?mlar
Yorum Yap
-
O olmuyor sanirim , gecen sene biz fey ile eslesemiyorduk diye hatirliyorum.Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener shaktarla eslessin.gif)
Yorum Yap
-
Ge?en sene Feye lider ??km??t? abi belki de o y?zden e?le?ememi?izdir ama ben de tam kural? bilmiyorum.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO olmuyor sanirim , gecen sene biz fey ile eslesemiyorduk diye hatirliyorum.Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener shaktarla eslessin.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap