Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse kusura bakmasin Be?ikta?l?yim ama gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum...
Ben de ?ahs?m ad?na iki senedir bedavadan cl'ye giden yosmalar ?n?nde Benfica'ya ba?ar?lar diliyorum. ?lke puan? laz?msa onu da biz getiririz. ("?lkeye kom?nizm laz?msa onu da biz getiririz" diyen 70 cuntac?lar? gibi oldu ama idare edin )
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse kusura bakmasin Be?ikta?l?yim ama gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum...
Ben de ?ahs?m ad?na iki senedir bedavadan cl'ye giden yosmalar ?n?nde Benfica'ya ba?ar?lar diliyorum. ?lke puan? laz?msa onu da biz getiririz. ("?lkeye kom?nizm laz?msa onu da biz getiririz" diyen 70 cuntac?lar? gibi oldu ama idare edin )
Ben de Benfica'ya ba?ar?lar diyorum. Adamlar bizim sayemizde Cl'ye gidiyorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse kusura bakmasin Be?ikta?l?yim ama gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse kusura bakmasin Be?ikta?l?yim ama gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Kerman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse kusura bakmasin Be?ikta?l?yim ama gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum...
Bunu face yazd?m b?t?n gsliler begeniyo biride ozelden aferim b?yle itaat edin yazm?? ulan hahahhahah
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstert?rk?e spikerli acestream sop falan yok mu ?
Yorum Yap
Yorum Yap