Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
La ben bile Olcay'? bu derece g?klere ??kartm?yorum. M?ller la buAslı Umut Bayar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbana da sisirilmis geliyo o adam niye anlamadimAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya oha be karde?imAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo.gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Benim kafamda yeni olu?an bur durum de?il bu. Olcay bize geldi?inden beri ayn? fikirdeyim. Muller sadece Olcay'in bir ka? g?mlek ?st?. Ne oynad??? belli de?il teknik kapasiteleri istatiklerine g?re ?ok a?a??da ama tabela yap?yor.Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya oha be karde?imAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo.gif)
Hatta football manager oyunu s?rf Muller i?in yeni pozisyon belirlemi?ti yanl?? hat?rlam?yorsam .
Tarz olarak tamamen ayn?. Teknik kapasite s?n?rl? lakin bir bakm??s?n sezon sonu tabelada hatr? say?l?r rakamlar. Olcay 10 ?zeri gol + asist Muller 20 ?zeri gol + asist.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Porto'nun kupa ald??? sezondan beri ?yle. ?ok ?erefsizler.Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine kucuk takimlari ayikladilar aradan. Her sezon mu oyle olur arkadas.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yorum Yap
-
?yle bir durum olsa Wolsburg, BEnfica ?eyrek finali g?remezdi.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPorto'nun kupa ald??? sezondan beri ?yle. ?ok ?erefsizler.Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine kucuk takimlari ayikladilar aradan. Her sezon mu oyle olur arkadas.
Bu turlar ?ncesinde Bar?a-Arsenal, PSG-Chelsea e?le?meleri olmazd?.
Yorum Yap
-
+Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle bir durum olsa Wolsburg, BEnfica ?eyrek finali g?remezdi.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPorto'nun kupa ald??? sezondan beri ?yle. ?ok ?erefsizler.Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine kucuk takimlari ayikladilar aradan. Her sezon mu oyle olur arkadas.
BAyern - Juve
Yorum Yap
-
?eyrek finale her sene sokarlar bir iki tak?m ama hi? kuralarda real barca bayern ?eyrek finalde kar??la?maz.Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle bir durum olsa Wolsburg, BEnfica ?eyrek finali g?remezdi.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPorto'nun kupa ald??? sezondan beri ?yle. ?ok ?erefsizler.Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine kucuk takimlari ayikladilar aradan. Her sezon mu oyle olur arkadas.
Yorum Yap
Yorum Yap