Benfica ikinci yar? ?ok top kayb?yla oynad? hocalar? bana g?re oyuncu de?i?ikli?inde ge? kald? raul gimenez on ki?i oynatt? benficay? d?rt g?zle bekledi?im oyuncu taliscay? oyuna bile almad? hocalar? galatasaray kazand? tamam ama futbol ayn? yine.
Bakmay?n toplad?lar, o chedjou geldikten sonra defanslar? derli toplu g?r?n?yor, tamam benfica bi?ey oynamad? acaip yerlerde top kaybettiler son paslar? yapamad?lar ancak bir iki yerde chedjounun acaip m?dahaleleri var. Gomez chedjouyu s?rt?nda dola?t?r?r, g?khanla sosa hakan? aptal eder koyar ge?eriz bizim mesele ayr? ama anadolu tak?mlar? balta ve semihten olu?an ?yle koridor defans? zor g?r?r.
Benfical? yunan ortasahay? ?ok be?endim yaln?z, Andreas Samaris; 26 ya??nda, kesicili?i oyun bilgisi g?zel. Benfica gibi h?zl? bir tak?ma ayak uydurdu?unu d???n?rsek tempoda problem yok. Benim gibi ortasahan?n anahtar? tecr?be ve dinamizimdir diyenler i?in seneye Atiba'n?n yerine d???n?lebilir. Atiba 1 sezon daha kal?p gidecek ben Veli'nin devam edece?ini d???nm?yorum yani sezon sonu veya en ge? seneye onu da yollar?z. Dolas?yla Atiba'n?n bo?altt??? b?lgede yapt??? i?i rahatl?kla yapar 2 sene sonra 28 ya??nda olacak, 4 senelik s?zle?meyle ?at?r ?at?r oynat?r?z.
Not: Benfica'n?n 4-4-2 oynad???n? ayr?ca belirtmek isterim.
aga ben ge?en seneki olaylardan sonra bu galatasaray? hi? sevmez oldum ama... i?te bu bula??klar?n her puan? bizede yarayacak ilerde.. avrupada puan alan tek t?rk tak?m? konumuna d??t?k sayemizde ?n elemesiz gidiyolar ?ampiyonlar ligine ald?klar? ayak bast? paralar? da cabas?.. seneye biz gidersek ?ampiyonlar ligine birde ??karsak gruplardan harbiden sa?lam paralar girer kasaya.. salatasaray fenev avrupada yensin biz b?y?k tak?m?z bu galataaray? en son ne zman yendik vallaha ha deyince akl?ma gelmiyor, bizde derbilerde koyal?m cimboma fenere...
ak?am ma? var vurdu?un gol olsun kartal?mm
Galatasaray'in bu macini izledikten sonra gecen sene bos yere kacan sampiyonluga ve bitirilemeyen stada bir daha yandim . Su oynadigimiz oyunla ve biten stadimizla bunlari 3lerdik biz be. Sampiyonlar ligi macina cikiyor adamlar millet biletleri devretme derdinde .Takimlari zaten top oynamiyor. Yetersiz Hamza Bilal , ve Selcuk orta sahasiyla cikiyor. Takoz Umut bile %100luk pozisyona giriyor. 30 bin kisi var yok stadta dolduramiyorlar. Tolgay sakatlanmamis , stad bitmis , kura sansimiz geri gelmis of . Uzulmemek elde degil . Avrupa degil bu sene ligi koyalim ligi yeter.
Aslı Omer Can Ozer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Galatasaray'in bu macini izledikten sonra gecen sene bos yere kacan sampiyonluga ve bitirilemeyen stada bir daha yandim . Su oynadigimiz oyunla ve biten stadimizla bunlari 3lerdik biz be. Sampiyonlar ligi macina cikiyor adamlar millet biletleri devretme derdinde .Takimlari zaten top oynamiyor. Yetersiz Hamza Bilal , ve Selcuk orta sahasiyla cikiyor. Takoz Umut bile %100luk pozisyona giriyor. 30 bin kisi var yok stadta dolduramiyorlar. Tolgay sakatlanmamis , stad bitmis , kura sansimiz geri gelmis of . Uzulmemek elde degil . Avrupa degil bu sene ligi koyalim ligi yeter.
taraftarlar?n?n sorumsuzluklar?na kat?l?yorum ama gelen seyirci rakibi ve hakeme bask?ya yetiyor, kadro kaliteleri konusunda senle ayn? konuda de?ilim bahsetti?in umut; burak ve podolskinin yoklu?unda s?ras? gelen forvetleri yani pektemekle ayn? kalibrede olarak d???n, bilal -sel?uk, melolu orta sahalar?na g?re daha d???k tempoda ama kalitesiz de?il ikiside gayet usta ayak bizde olsalar forum ikiye b?l?n?r hatta sel?uk oynas?n diyenler fazla bile olur diye d???n?yorum, kalecileri yabanc? y?ld?zlar? gayet ?st d?zey, hamza hoca bir ?enol g?ne? de?il fakat gs ye savunma kurugusunu oturttu kolay gol yiyen tak?m h?viyetinden ??kard? gs yi, bu y?lda b?rakm?ycaklar seneye stad?m?z oluncada, gerek oyuncu kaliteleri gerekse bas?n ve tff lobisiyle her zaman en b?y?k adaylar ?ampiyonlu?a.Bu y?zden stad?m?z olsun u?ar?z ka?ar?z yorumlar?n?da genel olarak do?ru bulmuyorum bu beklentiyle daha b?y?k bocalama ge?irebiliriz allah korusun.
Yorum Yap