D?n Bayern M?nih - Atletico Madrid ma?? ba?lamadan ?nce F?rat G?nayer "iyi izleyin, sahadaki 22 ki?iden biri seneye s?per ligde olabilir" gibisinden bir ?ey yazm??t?. Sizce kimi kastetti. Benim akl?ma Torres geldi.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Ak?n Keske tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n Bayern M?nih - Atletico Madrid ma?? ba?lamadan ?nce F?rat G?nayer "iyi izleyin, sahadaki 22 ki?iden biri seneye s?per ligde olabilir" gibisinden bir ?ey yazm??t?. Sizce kimi kastetti. Benim akl?ma Torres geldi.
Yorum Yap
-
Torres h?z? ile oynayan bir forvetti art?k 31 ya??nda. Eskisi kadar h?zl? olmayabilir. Bir de ?spanyol'lar nedense T?rkiye'de tutmuyor. O tak?mdan griezmann I filan zaten alamay?z ama mesela sezon ba??nda Kranevitter i kapsak yeterdi. Vietto yu belki kiralayabiliriz. Bayernden hi?bir oyuncunun gelece?ini sanmam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ak?n Keske tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n Bayern M?nih - Atletico Madrid ma?? ba?lamadan ?nce F?rat G?nayer "iyi izleyin, sahadaki 22 ki?iden biri seneye s?per ligde olabilir" gibisinden bir ?ey yazm??t?. Sizce kimi kastetti. Benim akl?ma Torres geldi.
Yorum Yap
-
atleticoda defans ve orta saha 2011 den beri neredeyse hi? de?i?medi (filipe luiz, gabi,godin,juanfran,koke,raul garcia,tiago).
de?i?en sadece kaleciler ve h?cum elemanlar? .courtois , de gea , falcao ,aguero,forlan, diego costa,arda ,mandzukic vs. gitti ama kemik kadro hi? bozulmad?.
hal b?yle olunca ba?ar?da do?ru orant?l? olarak geliyor.
dar?s? bizim ba??m?za.
Yorum Yap
-
Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratleticoda defans ve orta saha 2011 den beri neredeyse hi? de?i?medi (filipe luiz, gabi,godin,juanfran,koke,raul garcia,tiago).
de?i?en sadece kaleciler ve h?cum elemanlar? .courtois , de gea , falcao ,aguero,forlan, diego costa,arda ,mandzukic vs. gitti ama kemik kadro hi? bozulmad?.
dar?s? bizim ba??m?za.
Yorum Yap
-
bundan 3-4 sene ?nce art?k athleticodan ayr?ld?ktan sonra bu adam i?in yorumum holoskodan 1-2 g?mlek ?st?n ?eklindeydi
art?k ya?? da 32 olmu? tam holoskonun bizde oynad??? k?vama gelmi?
?ok gol ka??r?r set oyunu bu adama g?re de?il milleti ??ld?rt?r
ben gomezin gitmeyece?ini d???n?yorum heleki ?ampiyon olursak
giderse 2 adam var b?y?k tak?m havas?n? oynayacak
biri falcao di?eri balotelli
falcao ?ok daha iyi bir golc? ama adam?n m?thi? bir sakatl?k sorunu var bu sene 4 ay kas?k problemi ya?ad? hala ya??yor
ama balotelli buraya gelirse bence u?ar onuda h?r??nl?k problemi var ya?ant?s? ?ok ?alkant?l?
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratleticoda defans ve orta saha 2011 den beri neredeyse hi? de?i?medi (filipe luiz, gabi,godin,juanfran,koke,raul garcia,tiago).
dar?s? bizim ba??m?za.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez giderse(hi? sanm?yorum) bizi ancak Dzeko kurtar?r.
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez giderse(hi? sanm?yorum) bizi ancak Dzeko kurtar?r.
Yorum Yap
Yorum Yap