Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Alper Erdoğan
    yanıtladı
    Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş
    Amrabat ıle boufalı cok begenıyorum
    Amrabat bizim takıma cuk diye oturur abi

Bir yorum yaz:

• Halil Nuri Yurdakul
    yanıtladı
    Amrabat ıle boufalı cok begenıyorum

Bir yorum yaz:

• Hasan Yildiz
    yanıtladı
    Saiss zorlanıyor. Sıkıntı olmaz inşallah

Bir yorum yaz:

• Mert Zeybek
    yanıtladı
    Saiss'in ciddi bir şeyi yoktur umarım.

Bir yorum yaz:

• Kahraman Ertug Lafci
    yanıtladı
    Fas ispanya maçını izlediniz mi bilmiyorum ama Fas kaptanları Saiss önderliğinde muazzam defans yaptılar ispanyanın pozisyonunu hatırlamıyorum uzatmaya gitti maç bu arada

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    Saiss yine kusursuz top oynuyor

Bir yorum yaz:

• Noyan Hacıpaşaoğlu
    yanıtladı
    Saiss gerçekten çok sağlam stoper.

Bir yorum yaz:

• Kahraman Ertug Lafci
    yanıtladı
    Aslı Akın.Ekşi tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

vallahi mactaydim dun tum stadi inlettiler 90dk susmadi buyuculer )) mac cok kotuydu ama baya fark var avrupa ve afrika futbolu arasinda
    renk katıyordu senegal taraftarı kupaya keşke devam etselerdi ama ingiltere onlara bir kaç beden büyük geldi malesef

Bir yorum yaz:

• Murat Tunali
    yanıtladı
    Arjantin tribünleri efsane gerçekten.Çok beğendim.

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    O Fransız çocuklarına yedirmeye geliyoruz, şanlı İngilteremiz gümbür gümbür

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Jude çok büyük topçu çok. Geçen sene N'Sakala'nın kanada atmıştı kendini Şeref Bey'de ki maçta.

Birmingham'dan beri sürekli üzerinde koyuyor ve daha bu çocuk 20 yaşına bile girmedi, Real Modric hazır artık son futbol günlerini yaşıyorken almalı 15 senesini kapatmalı. Liverpool'a da yakışır.

Bir yorum yaz:

• Akın.Ekşi
    yanıtladı
    Aslı Kahraman Ertug Lafci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu senegal taraftarı tribünde ne çalıyorsa izlerken maçı uykumu getiriyor, aynısı ingiltereyede olabilir uyutup 1 tane atarlarsa şaşırmam
    vallahi mactaydim dun tum stadi inlettiler 90dk susmadi buyuculer )) mac cok kotuydu ama baya fark var avrupa ve afrika futbolu arasinda

Bir yorum yaz:

• Özgürcan Kaya
    yanıtladı
    Futbolcular koca bir sezondan çıkmamış, lig ortasına doğru belki de viteslerini en arttırdıkları zamanda turnuva genel olarak temposuz geçiyor nedense. Goller hep anlık bireysel parlamalar ile oluyor genelde. Almanya ve Kore draması kurtardı biraz neyse ki.

Bir yorum yaz:

• Kahraman Ertug Lafci
    yanıtladı
    Bu senegal taraftarı tribünde ne çalıyorsa izlerken maçı uykumu getiriyor, aynısı ingiltereyede olabilir uyutup 1 tane atarlarsa şaşırmam

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Eskiden tabiki dünya futboluyla daha iç içeydik, oynadığımız oyunlar izlediğimiz maçlar ile çoğu futbolcuyu tanırdık. Büyük takımların kadrosunun çoğu oyuncusunu bilirdik,hepsinin kadrosunu ezbere sayardık ama şimdi bakıyorum Arjantin'de Messi dışında tanıdığım oyuncu yok, Brezilyada Fransada bu sayısı daha fazla ama hala çoğu oyuncusunu bilmiyorum. Yıldız sayısı azaldı, hatta bitti evet ama oyuncuların popülerlik olayları da bitti artık. Ben eskisi kadar futbol takip edemiyorum ama eskiden aynı şu an benim durumumda olan babam bile en azından benim şuandaki bahsettiğim durumdaki kadar değildi. Yıldız futbolcularla büyümüş, çizgi film olarak Tsubasalar izlemiş bir nesildeki bizler bile bu hale geldiysek, şuanda çevremde gördüğüm kadarıyla futboldan uzaklaşan gençler ile futbol gelecekte nasıl ve nereye gidecek kestiremiyorum gerçekten. Arkadaşlarla evde Beşiktaş heyacanını az çok devam ettiriyoruz ama yine gördüğüm kadarıyla ne benim çocuğum nede onların çocukları hiç ilgilenmiyorlar ne Beşiktaş ile nede futbolla. Dünya kupasında da Güney Amerika takımları hariç taraftar ilgisi de azalmakta. Fifası uefası bu yaşananları gözardı edip önlem almazlarsa futbol gelecekte çok geri planda kalacak maalesef

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X