Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2022 Dünya Kupası
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Mbappe muhtemelen hiçbir zaman Ronaldo ve Messi kadar saygı göremeyecek ama inanılmaz bir seviyeye ulaştı ve işin komik tarafı bu hala top noktası değil daha sadece 23 yaşında
-
Ronaldo'cu ve diğer arkadaşları kırdığım ve haddimi aştığım için özür diliyorum..Maçın heyecanıyla birlikte Messi sevgimi muballağ ederek ifade etmek istedim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından GönderilmişSırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
Akıl yaşta değil başta diye boşuna demiyorlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
- 1 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
- 2 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
Senaryo belli Arjantin max yarı finale kadar gidip elenecek maç sonu Messi göz yaşlarıyla milli takımı bırakacak
Bir yorum yaz:
-
Messi 4 maç 3 gol 1 assist, üstelik mükemmel top oynadı Arabistan maçı hariç.
Bir yorum yaz:
-
-
Hollanda'nın kalecisi Noppert iyi bir kaleci gibi duruyor. Transfermarktte değeri 2 milyon euro olarak gözüküyor ve Heerenveren'e bonservissiz transfer olmuş bu sene. Yabancı sınırı değişecekse yakından takip edilmeli
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Güneş tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaptığı şeyin para için şike yapmaktan en ufak farkı yok zaten
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaptıklarını bilen ve şahit olan teknik heyet ve yöneticilerin alacaklarını sanmıyorum. Bu karakterde bir adamın para için şike yapmayacağının garantisi de yok
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cem Agirgol tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yalan yok ben Abuşu yine isterim. Keşke alsak.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hasan Erdem Ozacar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAh aboubakar
Bir yorum yaz:
-
Bugün takip edemedim maçları güney korede gruptan çıkmış helal olsun hocaları Paulo Bento çok beğendiğim bir teknik direktör bir gün belki Beşiktaşta da görmek nasip olur
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: