Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    Mbappe muhtemelen hiçbir zaman Ronaldo ve Messi kadar saygı göremeyecek ama inanılmaz bir seviyeye ulaştı ve işin komik tarafı bu hala top noktası değil daha sadece 23 yaşında

Bir yorum yaz:

• Tolgay Tolga
    yanıtladı
    Ronaldo'cu ve diğer arkadaşları kırdığım ve haddimi aştığım için özür diliyorum..Maçın heyecanıyla birlikte Messi sevgimi muballağ ederek ifade etmek istedim.

Bir yorum yaz:

• Alper Erdoğan
    yanıtladı
    Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş
    Sırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
    Kaç yaşında adamsın,yazacağız şimdi olmayacak
    Akıl yaşta değil başta diye boşuna demiyorlar

Bir yorum yaz:

• Ahmet Ormancigil
    yanıtladı
    Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
    herkes istediğini savunabilir bundan neden rencide oluyorsun kimseye cahil vs yakıştırma yapma Beşiktaş hariç fanatiklik yapıcaksan git messi vs kimi destekliyorsan onun köşesinde yap.

Bir yorum yaz:

• Özcan Sönmez
    yanıtladı
    Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sen kimsin ki insanları cahil, futboldan anlamıyor diye yaftalıyorsun. Kendiniz gibi düşünmeyen insanlara saygı duymayı öğren önce. Bana göre en iyisi messi de geç. Terbiyesizlik yapmaya gerek yok.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    Senaryo belli Arjantin max yarı finale kadar gidip elenecek maç sonu Messi göz yaşlarıyla milli takımı bırakacak

Bir yorum yaz:

• Hamit Bektas
    yanıtladı
    Messi 4 maç 3 gol 1 assist, üstelik mükemmel top oynadı Arabistan maçı hariç.

Bir yorum yaz:

• Tolgay Tolga
    yanıtladı
    .
    En son düzenleyen Tolgay Tolga; 04-12-2022, 19:20. Sebep: .

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Hollanda'nın kalecisi Noppert iyi bir kaleci gibi duruyor. Transfermarktte değeri 2 milyon euro olarak gözüküyor ve Heerenveren'e bonservissiz transfer olmuş bu sene. Yabancı sınırı değişecekse yakından takip edilmeli

Bir yorum yaz:

• Ahmet Ormancigil
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Ali Güneş tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Yaptığı şeyin para için şike yapmaktan en ufak farkı yok zaten
    Koca dünyada bir o kalsa yine istemem sakat numarası yaptıktan sonra takılsın arabistan falan uzak dursun bizden yine aynı şeyi yapmıycagını kim garanti edebilir.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Yaptıklarını bilen ve şahit olan teknik heyet ve yöneticilerin alacaklarını sanmıyorum. Bu karakterde bir adamın para için şike yapmayacağının garantisi de yok
    Yaptığı şeyin para için şike yapmaktan en ufak farkı yok zaten

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Cem Agirgol tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Yalan yok ben Abuşu yine isterim. Keşke alsak.
    Yaptıklarını bilen ve şahit olan teknik heyet ve yöneticilerin alacaklarını sanmıyorum. Bu karakterde bir adamın para için şike yapmayacağının garantisi de yok

Bir yorum yaz:

• Cem Agirgol
    yanıtladı
    Aslı Hasan Erdem Ozacar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ah aboubakar
    Yalan yok ben Abuşu yine isterim. Keşke alsak.

Bir yorum yaz:

• Hasan Erdem Ozacar
    yanıtladı
    Ah aboubakar

Bir yorum yaz:

• Kahraman Ertug Lafci
    yanıtladı
    Bugün takip edemedim maçları güney korede gruptan çıkmış helal olsun hocaları Paulo Bento çok beğendiğim bir teknik direktör bir gün belki Beşiktaşta da görmek nasip olur

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X