Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2022 Dünya Kupası
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Messi hayatının en büyük imaj sarsıntısını yaşayacak sanırım. Rezalet top oynadı, resmen sahada yetenekli bi oyuncu izlenimi vermedi. Ne adam geçebildi, ne özel bir hareket yapabildi ne de takımı zordayken sorumluluk alabildi. Di Maria kadar dahi oynayamadı.
İyi bi Messi'ci olarak hayatımda ilk defa Messi'yi bu halde gördüm.
Bir yorum yaz:
-
DK 56 ve Arabistan 1-0 dan 10 dkda 2-1 yaptı. Messi rezalet oynuyor hatta oynamıyor bile, şimdi 30 dk onun için aşırı önemli.
Bir yorum yaz:
-
Taraftarın futbolun tüm dinamiden daha büyük bir temaşa olduğunu hepimiz her seferinde görüyoruz. Yine tribünlerde boşluklar ve oluşmayan iyi atmosferden dolayı aslında hiç de fena başlamayan turnuva çok daha alt seviyede gözüküyor
Bir yorum yaz:
-
Dunya tarihinin en dandik dunya kupasi olacak organizasyon olarak muhtemelen, bu adamlara sirf para icin dunya kupasi yaptirirsan sonuclari belli zaten.
Bir yorum yaz:
-
Dünyanın en iyi iki futbolcusunun jübilesi Katar'da olacak, insan utanırda vermez yahu. Neyse, Messi alırsa tartışmasız GOAT olacak, umarım Arjantin alır ama zor gibi. Şu ülkeye İtalya'dan koç ithal edin, en son Zanetti, Samuel falan hatırlıyorum başka da adam gelmedi savunmaya herhal.
Bir yorum yaz:
-
Kiralık taraftar olayı dev rezalet, turnuvanın büyük keyif vereceğini düşünmüyorum, DK ülke seçimi için kriter futbol ülkesi olmalı, garip bir zamanda garip ülkede turnuva olacak.
Bir yorum yaz:
-
İngiltere almanya yada ispanyadan birisinin kazanacağını düşünüyorum
Bu arada tarihin en berbat dünya kupası olacak bence hem takvimden hemde katar olması sebebiyle, katar'da otelde çalışan bir arkadaşım var sadece ingiliz ve birazda alman taraftarlar rezervasyon yaptırmış istek sıfırmış kısaca. Zaten pakistandan bangladeşten taraftar kiralamış ülkeler komik ama gerçek
Bir yorum yaz:
-
Eskiden Dünya kupası maçlarında bir sürü yıldız izlerdik, şimdi bir elin parmağını geçmiyor yıldız futbolcular. Maçlar sıkıcı oluyor genelde. Eskiden her şey çok daha güzeldi be
Bakalım Messi dünya kupasına ulaşabilecek mi bu sefer..
Bir yorum yaz:
-
Oynanan ülke kötü olsa da hikayesi çok olan bir turnuva güzel geçeceğini düşünüyorum 2-3 takım dışında neredeyse her takımda artık iyi liglerde oynayan iyi oyuncular var bol sürpriz görebiliriz
Bir yorum yaz:
-
2022 Dünya Kupası
2022 Dünya Kupası önümüzdeki pazar günü başlıyor Katar'ın maçıyla.
Messi ve Ronaldo da futbolu bırakmadan önce bu kupayı almak isteyeceklerdir tabi ki.
Ben hep Almanya'yı desteklerdim ancak Messi için bu defa Arjantin diyorum.
İnşallah bol gollü, çok tempolu güzel bi turnuva olur.Etiketler: hiçbiri
Bir yorum yaz: