C?neyt , Halis ve B?lent ??l?s?nden biri olmaz. Favori F?rat Ayd?nus plase Mete Kalkavan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Futbolun Katili T?rk Hakemleri
??k?ş
X
-
bu penalt? konusunda en g?zel yorumu Mehmet Demirkol yapt? bence.Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonlar birbirine benzemiyor, ?ok farkl? 2 pozisyon.Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir pozisyon var twitter'de payla??lm??, ?ok benziyor hakem direkt k?rm?z? veriyor!
https://twitter.com/TaylanZor/status/576852392261623808
Burada adam kaleciyi ge?se kale kar??s?nda ve topun h?z? kontrol edilebilir d?zeyde. Ancak yine de yandaki 2 ki?i pozisyonu tart???labilir noktaya ta??yor.
Muslera'n?n pozisyonun da oyuncu hem a??s?n? kaybediyor hem de topun s?rati biraz fazla.
"Muslera kalesinde olsayd? ve faulu Hamit yapsayd? hakem k?rm?z? verirdi." dedi.
Muslera yap?nca neden k?rm?z? olmas?n ? ayr?ca a??s?n? kaybetse bile kale bo? , bariz gol ?ans? yine devam ediyor.
sonu?ta Hamit'in yeti?ebilece?ini d???nsek bile Muslera'y? ge?ti?inde kar??s?nda 1 defans kal?yor. bence k?rm?z? kart banko.
Derbide de hakemin kim oldu?una bakm?yorum , sonu?ta emre meireles volkan demire gibi adamlar yine ?amur yapacak yine cezas?z ma?? kapatacaklar
biz onlar?n bu formsuzlu?unu iyi de?erlendirelim. hakem kim olursa olsun y?netimi 3 a?a?? 5 yukar? belli zaten.
Yorum Yap
-
Alay?na kafam girsin
f?rat aydunus misali ben demedim...En son düzenleyen Mustafa Canbolat; 23-03-2015, 18:06.
Yorum Yap
-
Cenk Tosun gelirken daha eliyle cebinin g?steriyordu adamlarda bu rahatl?k var ,bizim oyuncuyu 100 metreden g?rse eli cebinde bekliyor.Cenkin isyan?n?n ayn?s?n? herhafta gsli,fbli futbolcular yap?yor toplasan belki 1 yada 2 defa kart g?rm??lerdir.Bizi g?rd?m? daha yan?na gelirken oda sar?s?n? ?ekip bize ko?uyor.Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
Yorum Yap
-
abi sana emrecim b?lent ve defol git pislik o?uzhan videosunu izlemeni tavsiye ediyorum.ayn? anda iki karakter muhte?em t?rk hakeminin videosu.Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk Tosun gelirken daha eliyle cebinin g?steriyordu adamlarda bu rahatl?k var ,bizim oyuncuyu 100 metreden g?rse eli cebinde bekliyor.Cenkin isyan?n?n ayn?s?n? herhafta gsli,fbli futbolcular yap?yor toplasan belki 1 yada 2 defa kart g?rm??lerdir.Bizi g?rd?m? daha yan?na gelirken oda sar?s?n? ?ekip bize ko?uyor.Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
bunlar? ??zd?m ben art?k ya tamamen maddi bu yapt?klar?.fb ve gs yensin banane bana her hafta ma? versinler yeterki mant???nda hepsi.
Yorum Yap
-
Bu hafta aynisini melo yapti tabiki kart gosteremedi ,malesef bu isler lobi i?i bize karsi ?ok rahatlar olay bu ,nasil degisir bilmem..Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk Tosun gelirken daha eliyle cebinin g?steriyordu adamlarda bu rahatl?k var ,bizim oyuncuyu 100 metreden g?rse eli cebinde bekliyor.Cenkin isyan?n?n ayn?s?n? herhafta gsli,fbli futbolcular yap?yor toplasan belki 1 yada 2 defa kart g?rm??lerdir.Bizi g?rd?m? daha yan?na gelirken oda sar?s?n? ?ekip bize ko?uyor.Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
Yorum Yap
-
eklermisin siteye g?r?nt?y? karde?Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi sana emrecim b?lent ve defol git pislik o?uzhan videosunu izlemeni tavsiye ediyorum.ayn? anda iki karakter muhte?em t?rk hakeminin videosu.Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk Tosun gelirken daha eliyle cebinin g?steriyordu adamlarda bu rahatl?k var ,bizim oyuncuyu 100 metreden g?rse eli cebinde bekliyor.Cenkin isyan?n?n ayn?s?n? herhafta gsli,fbli futbolcular yap?yor toplasan belki 1 yada 2 defa kart g?rm??lerdir.Bizi g?rd?m? daha yan?na gelirken oda sar?s?n? ?ekip bize ko?uyor.Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
bunlar? ??zd?m ben art?k ya tamamen maddi bu yapt?klar?.fb ve gs yensin banane bana her hafta ma? versinler yeterki mant???nda hepsi.
Yorum Yap

Yorum Yap