Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Futbolun Katili T?rk Hakemleri
??k?ş
X
-
Bence orada Ersan haketti kart?... Uzatan ve tart??maya devam eden Ersan'd?... Motta'n?n pozisyonuna ben de penalt? dedim, ancak beraber ma? izledi?imiz hasta Be?ikta?l? 2 arkada? penalt? yok dedi... Demek ki tart???labilir... Ancak genel anlamda ben be?endim... Daha ?nce ?ok k?t? y?netiyodu yurt i?i ma?lar?nda... Bu ma? i?in performans? iyiydi benceAslı Ceyhan Ayvatoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErsan'la Caner iti?mesinde gitti sadece Ersan'a sar? g?sterdi, Caner'in sar?s?n? vard?, sar? vermedi, b?yle de eyyamc?d?r...
Yorum Yap
-
Net penalt?. Motta'n?n aya??na gelen darbeyle top a??l?yor.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMotta'n?n pozisyonu temiz, penalt? yok orada bence.
Yorum Yap
-
Pozisyonlar birbirine benzemiyor, ?ok farkl? 2 pozisyon.Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir pozisyon var twitter'de payla??lm??, ?ok benziyor hakem direkt k?rm?z? veriyor!
https://twitter.com/TaylanZor/status/576852392261623808
Burada adam kaleciyi ge?se kale kar??s?nda ve topun h?z? kontrol edilebilir d?zeyde. Ancak yine de yandaki 2 ki?i pozisyonu tart???labilir noktaya ta??yor.
Muslera'n?n pozisyonun da oyuncu hem a??s?n? kaybediyor hem de topun s?rati biraz fazla.
Yorum Yap
-
aklima bu serefsizlerden yedigimiz 2. gol geldi...bizde olsa bu pozisyonda gol yerdik....Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonlar birbirine benzemiyor, ?ok farkl? 2 pozisyon.Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir pozisyon var twitter'de payla??lm??, ?ok benziyor hakem direkt k?rm?z? veriyor!
https://twitter.com/TaylanZor/status/576852392261623808
Burada adam kaleciyi ge?se kale kar??s?nda ve topun h?z? kontrol edilebilir d?zeyde. Ancak yine de yandaki 2 ki?i pozisyonu tart???labilir noktaya ta??yor.
Muslera'n?n pozisyonun da oyuncu hem a??s?n? kaybediyor hem de topun s?rati biraz fazla.
Yorum Yap
Yorum Yap