C?neyt , Halis ve B?lent ??l?s?nden biri olmaz. Favori F?rat Ayd?nus plase Mete Kalkavan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Futbolun Katili T?rk Hakemleri
??k?ş
X
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir pozisyon var twitter'de payla??lm??, ?ok benziyor hakem direkt k?rm?z? veriyor!
https://twitter.com/TaylanZor/status/576852392261623808
Burada adam kaleciyi ge?se kale kar??s?nda ve topun h?z? kontrol edilebilir d?zeyde. Ancak yine de yandaki 2 ki?i pozisyonu tart???labilir noktaya ta??yor.
Muslera'n?n pozisyonun da oyuncu hem a??s?n? kaybediyor hem de topun s?rati biraz fazla.
"Muslera kalesinde olsayd? ve faulu Hamit yapsayd? hakem k?rm?z? verirdi." dedi.
Muslera yap?nca neden k?rm?z? olmas?n ? ayr?ca a??s?n? kaybetse bile kale bo? , bariz gol ?ans? yine devam ediyor.
sonu?ta Hamit'in yeti?ebilece?ini d???nsek bile Muslera'y? ge?ti?inde kar??s?nda 1 defans kal?yor. bence k?rm?z? kart banko.
Derbide de hakemin kim oldu?una bakm?yorum , sonu?ta emre meireles volkan demire gibi adamlar yine ?amur yapacak yine cezas?z ma?? kapatacaklar
biz onlar?n bu formsuzlu?unu iyi de?erlendirelim. hakem kim olursa olsun y?netimi 3 a?a?? 5 yukar? belli zaten.
Yorum Yap
-
Alay?na kafam girsin
f?rat aydunus misali ben demedim...En son düzenleyen Mustafa Canbolat; 23-03-2015, 18:06.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
bunlar? ??zd?m ben art?k ya tamamen maddi bu yapt?klar?.fb ve gs yensin banane bana her hafta ma? versinler yeterki mant???nda hepsi.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk tosuna bir kart g?steri?i var san?rs?n tecav?z etmi?.
bunlar? ??zd?m ben art?k ya tamamen maddi bu yapt?klar?.fb ve gs yensin banane bana her hafta ma? versinler yeterki mant???nda hepsi.
Yorum Yap
Yorum Yap