Aslı Ceyhan Ayvatoglu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ersan'la Caner iti?mesinde gitti sadece Ersan'a sar? g?sterdi, Caner'in sar?s?n? vard?, sar? vermedi, b?yle de eyyamc?d?r...
Bence orada Ersan haketti kart?... Uzatan ve tart??maya devam eden Ersan'd?... Motta'n?n pozisyonuna ben de penalt? dedim, ancak beraber ma? izledi?imiz hasta Be?ikta?l? 2 arkada? penalt? yok dedi... Demek ki tart???labilir... Ancak genel anlamda ben be?endim... Daha ?nce ?ok k?t? y?netiyodu yurt i?i ma?lar?nda... Bu ma? i?in performans? iyiydi bence
Pozisyonlar birbirine benzemiyor, ?ok farkl? 2 pozisyon.
Burada adam kaleciyi ge?se kale kar??s?nda ve topun h?z? kontrol edilebilir d?zeyde. Ancak yine de yandaki 2 ki?i pozisyonu tart???labilir noktaya ta??yor.
Muslera'n?n pozisyonun da oyuncu hem a??s?n? kaybediyor hem de topun s?rati biraz fazla.
Pozisyonlar birbirine benzemiyor, ?ok farkl? 2 pozisyon.
Burada adam kaleciyi ge?se kale kar??s?nda ve topun h?z? kontrol edilebilir d?zeyde. Ancak yine de yandaki 2 ki?i pozisyonu tart???labilir noktaya ta??yor.
Muslera'n?n pozisyonun da oyuncu hem a??s?n? kaybediyor hem de topun s?rati biraz fazla.
aklima bu serefsizlerden yedigimiz 2. gol geldi...bizde olsa bu pozisyonda gol yerdik....
Yorum Yap