Belliydi b?yle bir halt olaca??
?lk ma? oynamad? diye rahatlam??t?m
Kafay? k?rmamak elde de?il
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ek Cum. ve Letonya Ma?lar?n?n Aday Kadrosu A??kland?
??k?ş
X
-
Ozan san?r?m joker oyuncu as?l mevkisinin sa? bek oldu?unu biliyordum. Yeni bir Serdar Kurtulu? modeli sezdim ben. Ama Serdar'dan daha iyi oras? kesin
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL lan bu arada. Bilal'e burun k?v?ranlara gelsin
Bir yorum yaz:
-
ohaaaaa ne goldu lan
GT-S5830i cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bursali olmasa Ozan`a yazilirdik ama Fener`e 5`e verirler bize 15. Bosuna umitlenmeyelim hem bizde zaten Necip var
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVeli- ozan veya atiba-ozan iyi giderdi ,i?te bize bole iki y?nl? adam lazim ki bu ?ocuk daha geli?ecek helal olsun..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada bir ozana bakin birde necip keske diyorum
Geli?mez falan b?y?k bi takima gider kontrati kapar bu seviyede kalir ?ok futbolcu g?rd?k boyle t?rk futbolcusunun mantalite bu ..
Bir yorum yaz:
-
K?z karde?lerinden ba?kas?na vermezler zaten..Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb yada Gs alir..Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan? bize yedirmezler..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada bir ozana bakin birde necip keske diyorum
Diyelim ki oldu ; T?rk futbolculara istedikleri paralar malum..
En az 8-10 m ? dan a?arlar kap?y?...
Bir yorum yaz:
-
Fb yada Gs alir..Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan? bize yedirmezler..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada bir ozana bakin birde necip keske diyorum
Bir yorum yaz:
-
Veli- ozan veya atiba-ozan iyi giderdi ,i?te bize bole iki y?nl? adam lazim ki bu ?ocuk daha geli?ecek helal olsun..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada bir ozana bakin birde necip keske diyorum
Bir yorum yaz:
-
Ozan? bize yedirmezler..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada bir ozana bakin birde necip keske diyorum
Bir yorum yaz:
-
?n?allah yoktur ?nemli bir ?eyiAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkolunun ustune d??t?..Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe oldu d??t??? pozisyondan m? ba?ka darbe mi ald??Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterevet o?uzhan sakatland? 41. dakikada oyundan ??kt?.yerine bilal k?sa girdi.Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?uzhan sakatlan?p m? ??kt? g?remedim
?mer ?r?nd?l cand?r , fatih altayl?y? dinleyin g?r?n
?r?nd?l reyiz zaten laf yok
Bir yorum yaz:
-
Arda'ya niye kimse bi?ey demiyor arkada? on tane pozisyon sayd?m topu ayag?nda 10 saniye tuttu, adamlarda ciger yok zaten y?r?yerek geri d?n?yolar.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: