Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ek Cum. ve Letonya Ma?lar?n?n Aday Kadrosu A??kland?
??k?ş
X
-
Aslı Mert Demirkat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelih daha fena Fato?'tan ona s?ra gelmemi?
Aynen bu yv?k direkt bilin?alt?na oynuyor. Esas sallanmas? gereken o
Bir yorum yaz:
-
Ne oldu d??t??? pozisyondan m? ba?ka darbe mi ald??Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterevet o?uzhan sakatland? 41. dakikada oyundan ??kt?.yerine bilal k?sa girdi.Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?uzhan sakatlan?p m? ??kt? g?remedim
?mer ?r?nd?l cand?r , fatih altayl?y? dinleyin g?r?n
?r?nd?l reyize zaten laf yok
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z bu Bursali 19 ya??ndaki Ozan ?ok iyi top?u olaca?a benziyor...
Bir yorum yaz:
-
?lk yar?n?n en iyisi a??k ara olcay d?. Arda biraz daha topu aya??ndan erken ??karmal?. Ardan?n asker oldu?u tak?m ?ok ?ey yapar ama lider oldu?u tak?m s?k?nt? ya?ar. Beklerin ikisini birde 5 g?n sonra derbide izleyelim bakal?m nas?l oynayacaklar. Bilal ile kesinlikle ?ut denemeliyiz. Umut bsg...
Bir yorum yaz:
-
Oguzhana bi?ey olmam??t?r oynar haftasonuda.
??kana kadar sahan?n en k?t?lerindendi.
Olcay ve G?khan fena oynam?yor.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar cok iyi kontraya cikiyor ya cok gizli cikiyolar atip donuyorlarAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerifler daha gol yemedi amk gazetesi!!Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterizlanda 2-0 hollanda
izlanda fena gidiyor ya
Bir yorum yaz:
-
Gol olmazsa berabere biter.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterevet o?uzhan sakatland? 41. dakikada oyundan ??kt?.yerine bilal k?sa girdi.Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?uzhan sakatlan?p m? ??kt? g?remedim
Yaln?z abi ?aka bir yana da beterin beteri varm?? ya.
Bir yorum yaz:
-
evet o?uzhan sakatland? 41. dakikada oyundan ??kt?.yerine bilal k?sa girdi.Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?uzhan sakatlan?p m? ??kt? g?remedim
Bir yorum yaz:
-
Altayli denen zat kimde mac yorumu yapiyor,herseyimiz ofsayt herseyden tiksinir oldum..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: