Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ek Cum. ve Letonya Ma?lar?n?n Aday Kadrosu A??kland?
??k?ş
X
-
hakem de bizim t?rk hakemleri aratmad?, 1 penalt? 2 tande gole giden pozisyona ofsayt ?ald?
-
filiz: onu bunu bilmem ben.. ilk g?l?nmeyen esprinde orhan abi geliyor.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lk gol? biz att?k ama. Nas?l sa?ma bi futboldu. Su?lu ben de?ilim bana ne bana neAslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?rd?n m? toteminde tutmadi..Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi yaptim valla, oldu olmadi, kismetAslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle totem mi olur fil?zz ?? Orhan gencebay capsi geliyor bak ona gore...
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi

rezalet futbol
rezalet lig
rezalet t?rk spor ortami
schuster " t?rkiyede 1960 larin futbolu oynaniyor " dedigin de gerceklere kapamisti kulaklarini meshur cok bilmis spor medyasi
sadece o g?nk? s?z bile
bug?n her seyi anlatmaya ?zetlemeye yetiyor..
Bir yorum yaz:
-
?lk gol? biz att?k ama. Nas?l sa?ma bi futboldu. Su?lu ben de?ilim bana ne bana neAslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?rd?n m? toteminde tutmadi..Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi yaptim valla, oldu olmadi, kismetAslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle totem mi olur fil?zz ?? Orhan gencebay capsi geliyor bak ona gore...
Bir yorum yaz:
-
g?rd?n m? toteminde tutmadi..Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi yaptim valla, oldu olmadi, kismetAslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle totem mi olur fil?zz ?? Orhan gencebay capsi geliyor bak ona gore...
Bir yorum yaz:
-
Maalesef ?lke olarak her alanda kendimizi dev aynas?nda g?rmemizin sonucu bu durumlar ile kar?? kar??ya kal?yoruz.
Bir yorum yaz:
-
Ozan Tufan (zaten oynuyor), ara s?ra oynayan O?uzhan ?zyakup, Hakan ?alhano?lu; ?ok az oynayan ya da hi? oynayamayan Salih U?an, Bilal Ba?a??ko?lu, Kerim Koyunlu, Ahmet ?al?k, Muhammed Demir vs...Aslı Onur Ozcelik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi gen?ler, arkadan gelen bir nesil var da ben mi bilmiyorum.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ki ma?ta havlu att?k, bundan sonra gen?leri izleyelim bence. Sonraki turnuvalar i?in faydas?n? g?r?r?z belki hi? de?ilse.
Devam etmemi ister misin?
Bir yorum yaz:
-
Terim'in ironi yapt???n? d???nm??t?m. Ama adam harbi harbi iyi oynad?k demi? ya la.
Bir yorum yaz:
-
1-Ersan varken Topal stoper oynarsa o kafa gol?n? yersin.
2-Sel?uk gibi m?zmin formsuz bir adam nas?l b?yle bir ma?ta kadroya al?n?r, yetmez ilk 11 oynar?
3-Muhammet Demir de?i?ikli?i nedir?
4-Letonya'dan 3 puan alabilir miyiz?
Bir yorum yaz:
-
Hangi gen?ler, arkadan gelen bir nesil var da ben mi bilmiyorum.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ki ma?ta havlu att?k, bundan sonra gen?leri izleyelim bence. Sonraki turnuvalar i?in faydas?n? g?r?r?z belki hi? de?ilse.
Bir yorum yaz:
-
Fatih Terim ?mer'e ?akt? inceden. ?mer sakat, zaten gelmiyor da dedi. Bidaha alaca??n? sanmam kadroya.
Bir yorum yaz:
-
?ki ma?ta havlu att?k, bundan sonra gen?leri izleyelim bence. Sonraki turnuvalar i?in faydas?n? g?r?r?z belki hi? de?ilse.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: