Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kemal Erce Avaroglu
    yanıtladı
    sch?rrle > wolfsburg

Bir yorum yaz:

• Nihat Zeybek
    yanıtladı
    Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Almeida >>> krasnodar

200.000 euro alacakm?? sezon sonuna kadar.

1,7 milyon euroyu be?enmiyordu bizde

Hangi 1.7. 2,5 milyon euro teklif etti bizimkiler be?enmedi
    yanliz cidden iyi yirttik... bide 2,5 u kabul ettigini d?s?nsenize... Almeida 2,5, BaBa yok... resmen havlu atmistik

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Almeida >>> krasnodar

bu gidisle yakinda cebinden para vermeye baslayacak futbola devam edebilmek icin

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı
    Almeida >>> krasnodar

Hangi 1.7. 2,5 milyon euro teklif etti bizimkiler be?enmedi

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Almeida >>> krasnodar

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    Aslı ?a?atay Demira? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Serdar G?rler ------------------> Kayseri Erciyesspor. ( Kiral?k)
    Trabzonspor'da ayr?l?k... Bordo-mavili kul?p, Serdar G?rler'i Kayseri Erciyesspor'a sezon sonuna kadar kiralad?.

Bordo-mavili kul?pten KAP'a yap?lan a??klama ?u ?ekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Serdar G?rler'in, Kayseri Erciyesspor Kul?b?'ne, 2014-15 futbol sezonu 2. yar?s? i?in kiralanmas? hususunda anla?ma sa?lanm??t?r. Anla?maya g?re Kayseri Erciyesspor, kul?b?m?ze, kiralama bedeli olarak 250.000.-EUR+KDV ?deyecektir."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adamlar kiralamak i?in bile para al?yor. Bunlar futbolcular?n? verirken nas?l bir transfer g?r??mesine giriyorlar, kar?? tarafa ne diyorlar; merak ediyorum a??k?as?.
    oyuncunun ?cretini ts odemeye devam edecek , yani masrafin 250 bin kismindan kurtulmus oluyorlar sadece , zarardan kar hesabi..
    Holosko gibi. Rize'ye verilirken 550 bin euro kiralama bedeli al?nd?; ama 1.1 milyon euroluk maa??n? da Be?ikta? ?d?yor. Yani maa??n yar?s? sizden yar?s? bizden hesab?.

Bir yorum yaz:

• Çağatay Demirağ
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Trabzonspor'da ayr?l?k... Bordo-mavili kul?p, Serdar G?rler'i Kayseri Erciyesspor'a sezon sonuna kadar kiralad?.

"Profesyonel futbolcumuz Serdar G?rler'in, Kayseri Erciyesspor Kul?b?'ne, 2014-15 futbol sezonu 2. yar?s? i?in kiralanmas? hususunda anla?ma sa?lanm??t?r. Anla?maya g?re Kayseri Erciyesspor, kul?b?m?ze, kiralama bedeli olarak 250.000.-EUR+KDV ?deyecektir."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adamlar kiralamak i?in bile para al?yor. Bunlar futbolcular?n? verirken nas?l bir transfer g?r??mesine giriyorlar, kar?? tarafa ne diyorlar; merak ediyorum a??k?as?.
    oyuncunun ?cretini ts odemeye devam edecek , yani masrafin 250 bin kismindan kurtulmus oluyorlar sadece , zarardan kar hesabi..

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kutay Bilgin
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Burak Kocabas
    yanıtladı
    Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yevhen Konoplaynka >>>> Roma
    6 ay sonra kontrat? biten oyuncu i?in ?ok y?ksek bonservis bedeli ?demi?ler. 14 milyon Euro deniliyor. San?r?m sezon sonu ba?ka tak?mlara kapt?rmamak i?in bu bedeli g?zden ??kard?lar.

Bir yorum yaz:

• Koray Metin
    yanıtladı
    Yevhen Konoplaynka >>>> Roma

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Martin Odegaard > Real Madrid

b?y?k topcu olacak
    Bundan ?nce bu ya?lardaki gelece?in s?per starlar? olarak g?sterilen futbolcular?n ?o?u s?n?fta kald?lar.Erken pop?ler olman?n zararlar? m? yoksa ba?ka etkenler mi bilmiyorum bu ya?taki oyunculara daha temkinli yakla?mak gerekiyor bence...

Bir yorum yaz:

• Emre Ka?an Ayaz
    yanıtladı
    Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

I??l Alben sand?m ha
    Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
    98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?
    once Castilla'da tak?lacak Zidane'?n hocaliginda, sonra A tak?m.

Bir yorum yaz:

• Sinan Öz
    yanıtladı

I??l Alben sand?m ha
    Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
    98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?

Bir yorum yaz:

• ?brahim G?l
    yanıtladı
    Real Madrid Lucas Silva'y? da alm??. Birisi Real Madrid'le FM oynuyor galiba

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X