Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
yanliz cidden iyi yirttik... bide 2,5 u kabul ettigini d?s?nsenize... Almeida 2,5, BaBa yok... resmen havlu atmistikAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida >>> krasnodar
200.000 euro alacakm?? sezon sonuna kadar.
1,7 milyon euroyu be?enmiyordu bizde
Hangi 1.7. 2,5 milyon euro teklif etti bizimkiler be?enmedi
Bir yorum yaz:
-
bu gidisle yakinda cebinden para vermeye baslayacak futbola devam edebilmek icinAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida >>> krasnodar
Bir yorum yaz:
-
Hangi 1.7. 2,5 milyon euro teklif etti bizimkiler be?enmediAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida >>> krasnodar
Bir yorum yaz:
-
Almeida >>> krasnodar
Bir yorum yaz:
-
Holosko gibi. Rize'ye verilirken 550 bin euro kiralama bedeli al?nd?; ama 1.1 milyon euroluk maa??n? da Be?ikta? ?d?yor. Yani maa??n yar?s? sizden yar?s? bizden hesab?.Aslı ?a?atay Demira? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteroyuncunun ?cretini ts odemeye devam edecek , yani masrafin 250 bin kismindan kurtulmus oluyorlar sadece , zarardan kar hesabi..Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzonspor'da ayr?l?k... Bordo-mavili kul?p, Serdar G?rler'i Kayseri Erciyesspor'a sezon sonuna kadar kiralad?.Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerdar G?rler ------------------> Kayseri Erciyesspor. ( Kiral?k)
Bordo-mavili kul?pten KAP'a yap?lan a??klama ?u ?ekilde:
"Profesyonel futbolcumuz Serdar G?rler'in, Kayseri Erciyesspor Kul?b?'ne, 2014-15 futbol sezonu 2. yar?s? i?in kiralanmas? hususunda anla?ma sa?lanm??t?r. Anla?maya g?re Kayseri Erciyesspor, kul?b?m?ze, kiralama bedeli olarak 250.000.-EUR+KDV ?deyecektir."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adamlar kiralamak i?in bile para al?yor. Bunlar futbolcular?n? verirken nas?l bir transfer g?r??mesine giriyorlar, kar?? tarafa ne diyorlar; merak ediyorum a??k?as?.
Bir yorum yaz:
-
oyuncunun ?cretini ts odemeye devam edecek , yani masrafin 250 bin kismindan kurtulmus oluyorlar sadece , zarardan kar hesabi..Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzonspor'da ayr?l?k... Bordo-mavili kul?p, Serdar G?rler'i Kayseri Erciyesspor'a sezon sonuna kadar kiralad?.Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerdar G?rler ------------------> Kayseri Erciyesspor. ( Kiral?k)
"Profesyonel futbolcumuz Serdar G?rler'in, Kayseri Erciyesspor Kul?b?'ne, 2014-15 futbol sezonu 2. yar?s? i?in kiralanmas? hususunda anla?ma sa?lanm??t?r. Anla?maya g?re Kayseri Erciyesspor, kul?b?m?ze, kiralama bedeli olarak 250.000.-EUR+KDV ?deyecektir."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adamlar kiralamak i?in bile para al?yor. Bunlar futbolcular?n? verirken nas?l bir transfer g?r??mesine giriyorlar, kar?? tarafa ne diyorlar; merak ediyorum a??k?as?.
Bir yorum yaz:
-
Trabzonspor'da ayr?l?k... Bordo-mavili kul?p, Serdar G?rler'i Kayseri Erciyesspor'a sezon sonuna kadar kiralad?.Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerdar G?rler ------------------> Kayseri Erciyesspor. ( Kiral?k)
Bir yorum yaz:
-
Serdar G?rler ------------------> Kayseri Erciyesspor. ( Kiral?k)
Bir yorum yaz:
-
6 ay sonra kontrat? biten oyuncu i?in ?ok y?ksek bonservis bedeli ?demi?ler. 14 milyon Euro deniliyor. San?r?m sezon sonu ba?ka tak?mlara kapt?rmamak i?in bu bedeli g?zden ??kard?lar.Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYevhen Konoplaynka >>>> Roma
Bir yorum yaz:
-
Bundan ?nce bu ya?lardaki gelece?in s?per starlar? olarak g?sterilen futbolcular?n ?o?u s?n?fta kald?lar.Erken pop?ler olman?n zararlar? m? yoksa ba?ka etkenler mi bilmiyorum bu ya?taki oyunculara daha temkinli yakla?mak gerekiyor bence...Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterb?y?k topcu olacakAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

Bir yorum yaz:
-
once Castilla'da tak?lacak Zidane'?n hocaliginda, sonra A tak?m.Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterI??l Alben sand?m haAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

.gif)
Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?
Bir yorum yaz:
-
I??l Alben sand?m haAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

.gif)
Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?
Bir yorum yaz:
-
Real Madrid Lucas Silva'y? da alm??. Birisi Real Madrid'le FM oynuyor galiba
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: