Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Daha vergisi var bununAslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida ----- Cesena
400.000 ?

Kafas?n? vursun ?mr? boyunca g?rd??? her duvara.
Bir yorum yaz:
-
Haberim yoktu bundan ben mackolik'te g?rd???m? yazd?mAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVazge?mi?ler. Ocak ay?na kadar bo?ta kald?. Cesena ile g?r???yormu? devre aras? transfer d?nemi i?in.Aslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbirle?ik arap emirlikleri'nden al nasr tak?m? ile anla?t?Aslı Hima ?akar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizden daha enayisini bulamadi. Iyi ki teklifi kabul etmemis yoksa simdi Ba yerine bu kazmayi izliyor olacaktik halen.Aslı Ahmet.Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida hala bo?ta m? ? gidemedimi bi tak?ma ?
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bu mala 2.5 milyon Euro ?neren y?netim acaba g?r?yor mudur ?u halini. Almeida'ya ?ok k?zd?m ele?tirdim ama ?u teklifi kabul etmeyerek yapt??? k?ya?? hayat?m boyunca unutamam
Bu labunyan?n oynayabilece?i en iyi ligler arap yar?madas?d?r zaten
Bir yorum yaz:
-
Vazge?mi?ler. Ocak ay?na kadar bo?ta kald?. Cesena ile g?r???yormu? devre aras? transfer d?nemi i?in.Aslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbirle?ik arap emirlikleri'nden al nasr tak?m? ile anla?t?Aslı Hima ?akar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizden daha enayisini bulamadi. Iyi ki teklifi kabul etmemis yoksa simdi Ba yerine bu kazmayi izliyor olacaktik halen.Aslı Ahmet.Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida hala bo?ta m? ? gidemedimi bi tak?ma ?
Bu mala 2.5 milyon Euro ?neren y?netim acaba g?r?yor mudur ?u halini. Almeida'ya ?ok k?zd?m ele?tirdim ama ?u teklifi kabul etmeyerek yapt??? k?ya?? hayat?m boyunca unutamam
Bir yorum yaz:
-
birle?ik arap emirlikleri'nden al nasr tak?m? ile anla?t?Aslı Hima ?akar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizden daha enayisini bulamadi. Iyi ki teklifi kabul etmemis yoksa simdi Ba yerine bu kazmayi izliyor olacaktik halen.Aslı Ahmet.Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida hala bo?ta m? ? gidemedimi bi tak?ma ?
Bir yorum yaz:
-
Bizden daha enayisini bulamadi. Iyi ki teklifi kabul etmemis yoksa simdi Ba yerine bu kazmayi izliyor olacaktik halen.Aslı Ahmet.Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmeida hala bo?ta m? ? gidemedimi bi tak?ma ?
Bir yorum yaz:
-
k?ba etkisi var m? acabaAslı Tolga Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArjantinli eski y?ld?z Filistin Milli Tak?m??n?n ba??na ge?iyorArjantin?in eski d?nyaca ?nl? y?ld?z? ve teknik direkt?r? Armando Diego Maradona, Filistin Milli Tak?m??n? ?al??t?racak. 53 ya??ndaki Maradona, Avustralya?da 2015?te d?zenlenecek Asya Kupas??nda Filistin?in ba??nda olacak. Maradona, daha ?nce verdi?i r?portajlarda Filistin davas?nda bir numaral? destek?inin kendisi oldu?unu s?ylemi?ti. Maradona, 2010 D?nya Kupas??n?n ard?ndan Arjantin Milli Tak?m??n? ?al??t?rm??, ard?ndan Birle?ik Arap Emirlikleri tak?m? Al Wasl?da da g?rev alm??t?. Ntvspor
Bir yorum yaz:
-
Arjantinli eski y?ld?z Filistin Milli Tak?m??n?n ba??na ge?iyorArjantin?in eski d?nyaca ?nl? y?ld?z? ve teknik direkt?r? Armando Diego Maradona, Filistin Milli Tak?m??n? ?al??t?racak. 53 ya??ndaki Maradona, Avustralya?da 2015?te d?zenlenecek Asya Kupas??nda Filistin?in ba??nda olacak. Maradona, daha ?nce verdi?i r?portajlarda Filistin davas?nda bir numaral? destek?inin kendisi oldu?unu s?ylemi?ti. Maradona, 2010 D?nya Kupas??n?n ard?ndan Arjantin Milli Tak?m??n? ?al??t?rm??, ard?ndan Birle?ik Arap Emirlikleri tak?m? Al Wasl?da da g?rev alm??t?. Ntvspor
Bir yorum yaz:
-
-
ronaldinho meksika ligine gitmi?
ke?ke seni formam?z alt?nda g?rseydim
d????e ge?meseydi ?u anda ne messi ne ronaldonun esamesi bile okunmazd?
Bir yorum yaz:
-
bizim forumda ??yle bir alg? var herkesin aff?na s???narak bunu burda a??kl?yorum ?imdi.gif)
kendi futbolcular?m?z? rakip tak?m?n futbulcular?ndan k???k g?rmek,yetersiz g?rmek
birde rakip tak?mlar?n yapt??? transferlere oooo balon o yaa. oooo o kadar eder mi yaa. ooo bitik adam? ald?lar falan filan
)
Bir yorum yaz:
-
vay be ne g?zelmi? +1 olmak. ke?ke bir tak?m beni +1 olarak alsa kadrosunaAslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster+1 olan yabanc? oyuncuyu kullanam?yorsun.
Mesela cinconda Eboue +1 konumunda. Sene boyu ihtiyac? olsa bile Eboue'yi kullanamayacaklar. ?yle bo? bo? duracak ve oturdu?u yerden para kazanacak.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: