?nter'de patlama yaparsa kafam?z? ?ok vururuz
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?u brozovic in ad? bizimle ge?iyordu , hakk?ndaki ara?t?rmalar? okumu?tum iyi oyuncu ama izlemi?li?im yok.
?nter'de patlama yaparsa kafam?z? ?ok vururuz
-
Inter bu kadar orta sahayi ne yapacak cidden cok merak ediyorum. Acaba isimize yarayacak birine c?kebilirmiyiz?Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
harp okulu gibi karsilama toreniAslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Erkan Zengin Trabzon'a m? geldi yoksa toplama kamp?na m?? ?u surata bak?n. Ben Trabzonsporlu olsayd?m asla istemezdim b?yle bir adam?.
Neyse Fener'e sa?lam koydular. O a??dan iyi.
hadi adami zorla getirdiniz bare araya 1 -2 eli yuzu duzgun bayan yerlestirseydiniz
Bir yorum yaz:
-
Erkana imza toreninde zorla, "tebessum!! tebessum!!!" diyorlar
herifi resmen zorla getirdiler lan
iyi oldu
Bir yorum yaz:
-
Muhammet Demirci art?k seneye Real Madrid' i al?r fifa da Odegaard la ?al?mlar atar, nas?lsa elinden teknolojik aletler d??m?yor. Helal olsun ?ocu?a.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterb?y?k topcu olacakAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

Bir yorum yaz:
-
b?y?k topcu olacakAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

Bir yorum yaz:
-
Arkadas cidden bu Erkana 2 milyon euro mu vermisler [emoji1] Zaman?nda bizde Nobreye, Holoskoya verdik bu paralari gercekten Demirorenin fakir olani bu IHO
Bir yorum yaz:
-
Bedava g?nderdi?imiz bir adam y?z?nden iki kul?p birbirine girdi.
Ne g?nl? bol bir tak?m?z biz
Bir yorum yaz:
-
San?rs?n y?ld?z ald?lar, sayelerinde Erkan da tribe girmi?
En son düzenleyen Erdal Yikit; 21-01-2015, 16:44.
Bir yorum yaz:
-

Erkan Zengin Trabzon'a m? geldi yoksa toplama kamp?na m?? ?u surata bak?n. Ben Trabzonsporlu olsayd?m asla istemezdim b?yle bir adam?.
Neyse Fener'e sa?lam koydular. O a??dan iyi.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: