Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ben baya ?vm??t? diye hat?rl?yorumAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEneramo ----------------> Sivasspor.
Bize geldi?inde neler diyordu Sergen bu adam hakk?nda.
Yanl?? m? kald? akl?mda yoksa ba?ka biri miydi ?vd???
Bir yorum yaz:
-
Andrej Kramaric ----> Leicester City (Mourinho Reyiz bile de?i?tiremedi adam?n fikrini)
Bir yorum yaz:
-
Eneramo ----------------> Sivasspor.
Bize geldi?inde neler diyordu Sergen bu adam hakk?nda.
Bir yorum yaz:
-
manchester united victor valdez icin iki yillik teklif yapmis
tas gibi kalecileri var victor valdezi yedekmi d?s?n?yorlar acaba yani baska aciklamasi yok
Bir yorum yaz:
-
Ludovic Obraniak --------- > Rizespor. Kesin olmamakla beraber son g?r??me yap?lacakm??, iyi transfer olur.
Bir yorum yaz:
-
italyan kaleci marco ballotta vard?. 1964 do?umluydu 2008 de 44 ya??ndayken lazio'da b?rakm??t? futbolu. son sezonunda 37 ma?a ??km??t?. yak?n zamanda ondan daha ya?l?s?n? g?rmedim
Bir yorum yaz:
-
Messi'nin popo fena kalkm?? hoca kovdurma i?lerine girmi?. Benim bildi?im Barca sepetler bu adam?. ?nsan yemek yedi?i kaba t?k?r?rse yak?nda g?r?r olacaklar?. Top?uluklar?n? sabahlara kadar tart???r?z ama Ronaldo'nun karakterinin onda biri yok bu herifte.
Bir yorum yaz:
-
Onu da b?rak, 42 ya??ndaki Mark Schwarzer Leicester City ile 1,5 y?ll?k s?zle?me imzalam??.Aslı Ferhat U?urlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteroda bi?eymi heskey daha gen?. 36 ya??nda.Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmile Heskey > Bolton Wanderers (Ulan Heskey hala oynuyormu?
)
haftasonu atletico madrid - levante ma??n? izliyorum. bi bakt?m bizim juanfran levantenin tak?m kaptan? olmu?. 38 ya??na gelmi? la liga da oynuyor halen abimiz.gif)
Bir yorum yaz:
-
oda bi?eymi heskey daha gen?. 36 ya??nda.Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmile Heskey > Bolton Wanderers (Ulan Heskey hala oynuyormu?
)
haftasonu atletico madrid - levante ma??n? izliyorum. bi bakt?m bizim juanfran levantenin tak?m kaptan? olmu?. 38 ya??na gelmi? la liga da oynuyor halen abimiz
Bir yorum yaz:
-
Emile Heskey > Bolton Wanderers (Ulan Heskey hala oynuyormu?
)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?khan Zan ---------------> Sivas.
Sergen gerekli takviyelerle birlikte bence 2.yar? y?kseli?e ge?er tahminim 17 ma?tan 25 ?zeri puan toplar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: