Art?k kesin emin oldum ki bu sene futbol ?ans? fb de. Hem tecr?be hem ?ans rakipte, hem tecr?besizlik hem ?anss?zl?k bizde. Bu ?artlarda maalesef benim umudum gitgide azal?yor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Sezon ba?? form tutmam??ken k?t? giderken hakemler sayesinde zirvede kald?lar ?imdi onun kayma??n? yiyorlar. Yar?n bir g?n yine formsuz bir d?neme girseler yine hakemler kol kanat gerecek. Aziz Y?ld?r?m'da ??k?p ?ampiyonluk garantisi veriyor orada burada. Ben de veririm tabi onun yerinde olsam.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryok abi bu adamlar puan kaybetmiyor.. sampiyon olmak istiyorsak kadik?ye yenilgisiz t?m maclari kazanarak gidicez ve feneri kadik?yde yenicez baska bir yolu yok
Yorum Yap
-
Bosu bosuna oynuyoruz bu ligde o zamanAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezon ba?? form tutmam??ken k?t? giderken hakemler sayesinde zirvede kald?lar ?imdi onun kayma??n? yiyorlar. Yar?n bir g?n yine formsuz bir d?neme girseler yine hakemler kol kanat gerecek. Aziz Y?ld?r?m'da ??k?p ?ampiyonluk garantisi veriyor orada burada. Ben de veririm tabi onun yerinde olsam.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryok abi bu adamlar puan kaybetmiyor.. sampiyon olmak istiyorsak kadik?ye yenilgisiz t?m maclari kazanarak gidicez ve feneri kadik?yde yenicez baska bir yolu yok
avrupada basarili olalim bari
Yorum Yap
-
Hakem hatalar?yla kazan?lan puanlar? ??kars?nlar b?t?n tak?mlardan Fener ?u anda zirvenin en az 10 puan gerisinde olurdu. ?stedi?i kadar iyi oynas?n kazans?n biz kazand?k?a o fark ?yle kal?rd?. ?imdi durum tam tersine d?nd? biz istedi?imiz kadar iyi oynayal?m kazanal?m Fener'i zirveden indiremiyoruz.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBosu bosuna oynuyoruz bu ligde o zamanAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezon ba?? form tutmam??ken k?t? giderken hakemler sayesinde zirvede kald?lar ?imdi onun kayma??n? yiyorlar. Yar?n bir g?n yine formsuz bir d?neme girseler yine hakemler kol kanat gerecek. Aziz Y?ld?r?m'da ??k?p ?ampiyonluk garantisi veriyor orada burada. Ben de veririm tabi onun yerinde olsam.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryok abi bu adamlar puan kaybetmiyor.. sampiyon olmak istiyorsak kadik?ye yenilgisiz t?m maclari kazanarak gidicez ve feneri kadik?yde yenicez baska bir yolu yok
avrupada basarili olalim bari
Yorum Yap
Yorum Yap