Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Rezil savunmac?lar?na ra?men Galatasaray'?n orta sahas?nda Sneijder-Sel?uk oynuyor, ?yle aman aman bir pozisyon da vermiyorlar.. Biz Karab?k ma??na bile Veli-Atiba ile ba?l?yoruz. Hay?r gol yemesek neyse, 10 dakika bask? kurmay? becerebilen her tak?m rahat rahat pozisyon bulup gol atabiliyor.
Yorum Yap
-
Al birini vur otekini hakemlerde hazir calmaya zatenAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak m? Alper Potuk mu ? Kim daha ba?ar?l? acaba ? Burak'?n eline su d?kemez mi yoksaAslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu burak hep yerde anasini sattim
Yorum Yap
-
Alper Potuk denilen k?m?l zararl?s?n?n taklalar?na uyuz oluyorum. Adam sanki y?rt?lm??cas?na 3-5 takla ar?yor. Tekrar?n? izliyoz temas olmayan pozisyonlarda bile yap?yor bunu...Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAl birini vur otekini hakemlerde hazir calmaya zatenAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak m? Alper Potuk mu ? Kim daha ba?ar?l? acaba ? Burak'?n eline su d?kemez mi yoksaAslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu burak hep yerde anasini sattim
Yorum Yap
Yorum Yap