K?pek melo oynayamayacakm?? kas?mpat? ma??nda.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Semihte bugun sakatlanmis. Hakan balta- chedju cikacaklarmis stoperde.Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK?pek melo oynayamayacakm?? kas?mpat? ma??nda.
Kasimpasadan bnm cok umudum yok acikcasi.
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yorum Yap
-
Bi beraberlik hi? fena olmazd?, sal? g?n? de halka a??k kanalda Dortmund dayayacak zaten.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSemihte bugun sakatlanmis. Hakan balta- chedju cikacaklarmis stoperde.Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK?pek melo oynayamayacakm?? kas?mpat? ma??nda.
Yorum Yap
-
Ya bu asiri dususten sonra korurlar bunlari diyorum. Ama takimlarida kotu. Kasimparida yavas yavas yukselise gecti. Hucumlari cok iyi degil.Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi beraberlik hi? fena olmazd?, sal? g?n? de halka a??k kanalda Dortmund dayayacak zaten.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSemihte bugun sakatlanmis. Hakan balta- chedju cikacaklarmis stoperde.Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK?pek melo oynayamayacakm?? kas?mpat? ma??nda.
Ilk yari berabere biterse, bi husran yasayanilirler.
Yorum Yap
-
ya bu fahi?e ?ocu?u nas?l hala ?u fotodan sonra ?unlar?n ma??na veriliyor akl?m alm?yor arkada?? Banko penalt? ?alar, olur da Kas?mpa?? ?ne ge?erse k?rm?z? kart da ??kar?r kans?zAslı Onur Cem Duvarci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
huseyin gocek macin hakemi, ne kasimpasasi, ne beraberligi... besiktas-fener macinin oldugu hafta puan kaybettirirler mi galatasaray'a? saka maka biz berabere kalirsak gs lider olucak iyi mi
icine sictigimin ligi, ulkesi.
Yorum Yap
-
ben de son maclarini dusunuyorum, hangi ara uc mac kazandilar diye. bi 10 saniye sonra dustu jetonAslı Serdar.Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs d?rte d?rt yapabilir
Yorum Yap
Yorum Yap