Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
gs fb k?t? oynuyor bunlardan bi cacik olmaz diyoruz bende dahil ama adamlar her hafta puanlari tikir tikir aliyor.. Nefret ediyorum bu ligden bu kadar igrenc bir lig olamaz
Fb nin k?t? oynad??? falan yok, adamlar bizi yendiler gazi aldilar arkalarina..Nasil tutariz bundan sonra bilemem, her t?rl? penaltilari da caliniyor.. Gs de ise halen is yok..
Fener di?er haftalara nazaran iyi top oynuyor ama arkada fena a??klar verdi, Rize mall???na doymas?n. Bence 1-1 ?u futbola g?re iyi skor Eren denen adam beni fena ??phelendirdi yaln?z,ma? satsa bu kadar aptall?klar yapamaz.
fenerin bekler acayip geliyor, her pozisyonda g?r?yoruz sahaya enlemesine g?zel yay?l?yorlar. 2.yar?da rize bir yada iki pozisyon bulur atarsa ne ala belki beraberlik ??kar.
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Ferhat U?urlu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Zaten hep ayn? hikaye bunlar ?smail Kartal'a veya Azize protestoya ba?lad?klar?nda gol de geliyor.
o ?sl?klar neydi? kime ba??r?yorlard??
Paral? k?peklerle Azizin k?pekleri birbirlerine girdi
bi ara y?netim istifa diye ba??r?yorlar gibi gelmi?ti bana. sonra dedim sa?malama ferhat adamlar liderli?e y?kseldi dertleri ne ki ?yle ba??rs?nlar
ama do?ru duymu?um demekki
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Zaten hep ayn? hikaye bunlar ?smail Kartal'a veya Azize protestoya ba?lad?klar?nda gol de geliyor.
bi ara y?netim istifa diye ba??r?yorlar gibi gelmi?ti bana. sonra dedim sa?malama ferhat adamlar liderli?e y?kseldi dertleri ne ki ?yle ba??rs?nlar
Do?ru duydun abi Kapatt?m linki daha da izlemiyorum zaten.
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
?b?r taraf ufac?k bir kiv?lc?m bekliyor Aziz'e sallamak i?in bir ma? berabere bitsin ba?larlar ba??rmaya.
Yorum Yap