i? bitti muhtemelen. Bari oyuncular?m?z sakatlanmasa
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Milli Tak?m Kadrosu a??kland?
??k?ş
X
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
1- Hukumet kontenjanindan milli takima cagirilan ve hatta kaptanlik verilen oyuncular var.
2- Gs ve Fb bu ulkenin 2 yuz karasi. 1 sene birbirini yiyen topculari yilda 2-3 maca inatla cagirip bir arada oynatmaya calismak sacmalik.
3- Gokhan Toreli, Cenk Tosunlu, Olcayli ve Pektemekli bir kadroyla ciksak sahaya bundan daha fazla rezil olabilir miydik? Asla.
4- Gazla mazla bir yere kadar.. biz lpg'li motor degiliz ki.. Bize gercekten teknik taktik vizyonu genis ve ulke futbolunun gelecegini de hazirlayacak cok saglam bir yabanci t.d lazim.
Yorum Yap
-
Sirf lig tv satmak adina marka de?eri diyenler d???ns?n hi? umrumda de?il. 2003-2004 sezonunda Be?ikta? b?yle oynamaya devam eder ise i?imizden oluruz diyip ?n?m?ze ta? koyanlar d???ns?n. O g?nden beri T?rk futbolu adim adim geriye gidiyor. Ektiklerini bi?sinler afiyet ile yesinler...
DarkEagle66
Yorum Yap
-
Burda ki baz? yorumlar? ?a?k?nl?kla okuyorum, milli tak?m kaybetti diye sevinmekte nedir? Ay-Y?ld?z? her ?arta desteklerim, ki 5 tane futbolcumuz ?a??r?ld? milli tak?ma. ?n?allah ??kaca??z bu gruptan...S?k?ld?m art?k b?y?k turnuvalar? T?rkiyesiz izlemekten...
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap