Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Milli Tak?m Kadrosu a??kland?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bu federasyona, bu hocaya yak??an tak?m budur.

Yorum Yap

hollanda ma?? berabere bitiyor. bu da bizim ?ans?m?z ?uan

Yorum Yap

Kim ne derse desin volkan kalede g?ven veriyordu bana ayr?ca olcay oynamaliydi arda serbest kalmaliydi

Yorum Yap

Hakan Calhanoglu sakat degilse neden oynamaz?...Hirsiz,Sel?uk ve Olcan'in oldugu takimdan bir yol olmaz...

Yorum Yap

Receteyi acikliyorum, Terim hemen kovulur, yarindan itibaren Bilic hem Besiktas hem de milli takimin antrenoru olur )

Yorum Yap

Ya bu kazmalar y?z?nden ligdende uzak kal?yoruz.

Yorum Yap

Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Receteyi acikliyorum, Terim hemen kovulur, yarindan itibaren Bilic hem Besiktas hem de milli takimin antrenoru olur )
                Yok abi bili?i yedirtmeyiz ?yle gitsin kimi yap?yolarla yaps?nlar

Yorum Yap

Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                  Aslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                  Hasan ?a?? Izlandalilarin eline versen topu 3 kere kaleye goturemezler dedi adam hakli ayakla g?t?rd?ler .Muhtemelen sinyorda bununla ayni kafa sonucu bu a??kl?yor
                  Adam? Ntvspor yorumcu diye ald? bir de, Mehmet Demirkol, Metih Tekin, Ali Ece, G?ntekin Onay'lar?n yan?nda bariz s?r?tacak Hasan..
                  Gecen senede gs kontenjanindan Bulenti almislardi illa seviyesiz cirkef biri olacak . Hos Bulent Hasana gore bence profes?rdu

Yorum Yap

Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    hollanda ma?? berabere bitiyor. bu da bizim ?ans?m?z ?uan
                    ?ekler Hollanda'dan ekstra puan alm?? oluyor ama. Biz Hollanda'dan puan alabilir miyiz muamma.

Yorum Yap

Cenk Tosun > 5xHirsiz

Yorum Yap

Yorum Yap

?ekler att? 2-1

Yorum Yap

?nder ?zen ?yle uzun c?mleler kuruyor ki ben geriliyorum acaba bitirebilecek mi diye

Yorum Yap

?ek Cumhuriyeti ?ne ge?ti san?r?m. Bu gruptan ??kmam?z mucize gibi g?r?n?yor bu se?imlerle...

Yorum Yap

Aha ?ek Cumhuriyeti 2-1 yapt?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X