Bir an ?unlar? bizim tak?mda yapacak biri olsa nolur d???nd?m birdaha b?yle ahlaks?z bir?ey yapabilirmiyidi o kutsal formay? giyebilirmiydi tekrar bilemedim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkiye super kupa maci 2014
??k?ş
X
-
Asl?nda bu ma? bize, T?rk futbolunun bir kez daha i?ler ac?s? durumunu g?stermi?tir. Milletimiz bu iki ?i?irilmi?, ne i?e yarad?klar? belli olmayan, sadece kendi taraftarlar? taraf?ndan d?nya derbisi diye g?sterilen ve paray? genelde bunlar kazand??? i?in medyan?n pek ?o?unun rezilliklerine ses ??karmayan bu iki ki?iliksiz tak?m ile durumumuz bir daha ortaya d?k?lm??t?r. ?mitsizli?e d???p bizden cac?k olmaz demek istemiyorum. ?ok kaliteli ve ba?ar?ya a? pek ?ok yetenekli gen? var T?rkiye'de... ?u ?e?menin ba??n? tutan bir ka? zevat futboldan uzakla?s?n, idare normale d?ns?n, su yolunu bulsun, bu stres, d??manl?k ve ?fke azalacak tekrar d?nyadaki yerimizi alaca??z.
Melo i?in fazla bir?ey s?ylemiyorum adam yabanc? yar?n bug?n i?i bitince gidecek. Ama ?ahsiyetsiz, ki?iliksiz ve soytar? volkan?n hala el ?st?nde tutulmas? ve ona de?er verilmesini anlayam?yorum. Hani nerede ahlak, fazilet, edep... Her?ey kazanmak m?d?r? Her ahlaks?zl?k?a kazan?lan ba?ar? m?bah m?d?r? Ben inan?yorum ki bir ?ok insan bunlardan b?kt?... Biz ise ?ok iyi bir hava yakalad?k. Bunlarla sene boyunca a??z dala??na girmeyip onlar?n seviyesine d??mez ve i?imize bakarsak ?ok ki?inin sempatisini kazanaca??m?z? san?yorum. Tak?m?m?z hem ki?ilik olarak hem de arkada?l?k olarak ?ok iyi durumda... Ayr?ca sizi bilmiyorum ama bana m?thi? heyecan veriyor. Bu sene ger?ekten bir ?eyler olacak. Kimsenin beklemedi?i i?ler ba?ar?lacak gibi geliyor. Yeter ki ?u gereksiz iki zevata te?ne olmayal?m, i?imize odaklanal?m. Ba?kan?m?z?n duru?u da buna m?saade etmeyecektir diye d???n?yorum.
E?er fatih terim bu hayvan d??man?n? terbiyesiz herifi gider milli tak?mda oynat?rsa adam de?ildir!
Yorum Yap
-
Federasyon Ba?kan?n?n elinde tesbihle ?eref trib?n?nde izledi?i bir ma?tan ne beklenebilir ki ? Hele ki oynayanlar GS ve FB ise... Hele ki Volkan, Melo, Emre, Burak gibi futbolcu k?l???ndaki sahtekarlar topun pe?inde ko?uyor ise... Hele ki ma?? Erman Toro?lu yorumluyor ve spiker habire dizi reklam? yap?yor ise... Hele ki hakem misyonuyla sahada olan ama kendi dahil hi?bir ?eye hakim olamayan bir zat habire zart zurt d?d?k ?al?yor ise... S?per kupaym??. Peh... Ak?am ma? boyunca bir yandan Plant vs Zombies oynad?m bir yandan City-Liverpool ma??n? seyrettim de ma??n sonunu getirebildim. Ama ?unu belirtmem laz?m ki bu iki tak?ma bir te?ekk?r bor?luyum : Bana Be?ikta?l? olman?n ayr?cal???n? bir kez daha g?sterdikleri i?in. Gerisi bo?...
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterantu'nun forumlar?nda bile Volkan'a ?ok pis tepkiler var.Hatta en az 10 ma? ceza almal? diye ba?l?k bile a?m??lar
Yorum Yap
-
Fenerbah?e'de sol bacak ?st adele zar?nda y?rt?k tespit edilen Bruno Alves'in 10 g?n sahalardan uzak kalaca?? a??kland?.Galatasaray ile oynayan S?per Kupa ma??nda sakatlanarak oyundan ??kan Bruno Alves'in sa?l?k durumu a??kland?.Sol bacak ?st adale zar?nda k?smi y?rt?k ve kanama tespit edilen Alves'in tedavisinin 10 g?n s?rece?i a??kland?.
Bu arada antu ba?ta olmak ?zere Fener'lilerin ?o?u Volkan,GG,Bekir,Emre'yi falan sevmiyor hatta ?o?u hemen gitmesini istiyor.
Yorum Yap
-
Aslı R?dvan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd???n?yorumda volkan bu hareketlerin onda birini pascala yap?cak sonunu d???nemedim
Yorum Yap
-
??in ?irkeflik taraf?n? konu?maya gerek yok, al??t?k zaten..
Futbol olarak bakt???m?zda Gs hala tatilden ??kamam??. D?nya kupas?na gidip gelen Schneider bildi?imiz i? ve Pazartesi sendromlar?nda. Futbolculuk ve karakter olarak en b?y?k ?anslar?, Muslera ve Semih. Stopere ve forvete ?zellikle Drogba'dan sonra kesinlikle ihtiya?lar? var.
Lig fikst?r?nde ilk ma?lar? da zorlu g?r?n?yor. Bu sene en g?vendikleri b?lge orta sahalar?. Gol y?k?ne katk? yapmak zorunda olan adamlar?ndan Olcan'?n 10, Sel?uk 7-8, Melo ortalama 5 gol ve asistler yapmal?. Ama ?u g?r?nt?leriyle ilk 5 haftada 3 galibiyet al?rlarsa ?ok iyidir.
?zellikle ilk haftalar deplasmanda kolay ma? kazanamazlar.
Fb de ise ?smail Kartal etkisi iyi motivasyon yapm??. Olimpiyakos ve Roma ma?lar? daha haz?r bir g?r?nt?ye ??karm?? tak?mlar?n?. Bir de 2 senedir bu kupay? rakiplerine vermi? olmas? zaten onlar? favori k?l?yordu. Ben ?ahsen bu kupay? Volkan'a ra?men fenerbah?enin almas?n? istiyordum.
?yi de oynad?lar, ileride Emenike yerine daha klas, bitirici adam olsa farkl? olurdu. Tak?m?n art?lar? bence Caner, G?khan, Topal, ve Sow. Defans?n g?be?inde Bekir idare etmeye ?al???yor ama zor. Egemen'in d?nmesi form tutmas? vs derken oras? s?k?nt?l?, belli. Meireles al g?l?m ver g?l?me devam, Emre 45 dakikal?k art?k, Emenike teknik yok, oyun zekas? hi? yok sezon boyunca asans?r olur. Kuyt g?rev adam? ama lig i?in yeterli gibi. Diego'nun da 20-25 ma?tan fazla lig ma??na ??kaca??n? sanm?yorum.
Sonu? olarak ?uan ki rakibimiz Fenerbah?e. Ama kulubelerinin zay?f oldu?unu d???n?yorum.
Bizim yapaca??m?z 2 transfer uzun maratonda fark?n? ortaya koyar ve ?ampiyonlu?un ?ok uzak olmad???n? g?sterir.En son düzenleyen Yasin Teke; 26-08-2014, 16:13.
Yorum Yap
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterantu'nun forumlar?nda bile Volkan'a ?ok pis tepkiler var.Hatta en az 10 ma? ceza almal? diye ba?l?k bile a?m??lar
Yorum Yap
Yorum Yap